ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ποδαρικό με το... αριστερό ο Αλ. Τσίπρας στην Κοζάνη

Ποδαρικό με το... αριστερό, ξεκινάει αύριο ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανάρρωσή του και με πρώτο εγκαινιασμό το Περιφερειακό Συνέδριο της Κοζάνης, ένα από τα δεκατρία που έχουν προγραμματιστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το συνέδριο είναι αφιερωμένο στην Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ξεκίνησε σήμερα.


Πρόκειται για το πρώτο από τα 13 Περιφερειακά Συνέδρια που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο αποκεντρωμένου διαλόγου με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, για τη διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης.


Ο πρωθυπουργός θα απευθύνει ομιλία στην Κεντρική Εκδήλωση του Συνεδρίου στις 19:30 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στα Κοίλα.

Ο υπ. Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου

Νέο και καταλυτικό για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας θεσμό, αποτελεί η Αναπτυξιακή Τράπεζα, επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, μιλώντας στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Μακεδονία, που διεξάγεται στις 11 και 12 Ιουλίου, στην πόλη της Κοζάνης.

Όπως είπε ο υπουργός, η Αναπτυξιακή Τράπεζα συνιστά μια συγκροτημένη θεσμική προσπάθεια αναδιοργάνωσης των αναπτυξιακών φορέων του δημοσίου, με όρους διαφάνειας, εξοικονόμησης των πόρων λειτουργίας τους και καλύτερης αξιοποίησης των στελεχών τους, ενώ ταυτόχρονα θα διασφαλιστεί η απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας τους. 

«Η χάραξη και η εφαρμογή αναπτυξιακής πολιτικής της Τράπεζας θα συνδέεται με την εθνική αναπτυξιακή στρατηγική της χώρας», επισήμανε ο κ. Παπαδημητρίου, υπενθυμίζοντας ότι ο υπό σύσταση αναπτυξιακός φορέας θα σχηματιστεί ως ομπρέλα και θα περιλαμβάνει ως θυγατρικές το ΕΤΕΑΝ, το ΟΑΕΠ και το Enterprise Greece, καθώς και έναν επιπλέον επιχειρησιακό βραχίονα για την ανάπτυξη των περιφερειακών υποδομών της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: