ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Εικόνες ντροπής για μια ακόμη φορά το ρέμα ΜαλιαγκούΕικόνες ντροπής για μια ακόμη φορά το ρέμα Μαλιαγκού στην περιοχή της ΒΙΠΕ από την κακοκαιρία που ξέσπασε καλοκαιριάτικα.
  Φωτογραφία του χρήστη Αλισσαιων -δράσεΙς.Τα νερά βγήκαν από το ρέμα Μαλιαγκού στο αγροτικό δίκτυο και σκέπασαν καλλιέργειες της περιοχής, προκαλώντας καταστροφές.  Στο σημείο, βρέθηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου Αλισσαίων «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο οποίος έχει κάνει εδώ και πολλά χρόνια τιτάνιους αγώνες, για την περιβαλλοντική ρύπανση και τις πηγές που προκαλούνται. Ο Πρόεδρος  χαρακτήρισε απαράδεκτη την ολιγορία των αρμοδίων που επί χρόνια τώρα δεν λαμβάνουν μέτρα προστασίας. Σε αγανάκτηση βρίσκονται οι κάτοικοι.


Δημοσίευση σχολίου