ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

ΡΑΠ: Κερδοφόρος η ΔΕΥΑΠ, αλλά πίνουμε νερό καρκίνου



Από την αμίλητη και θετικά συγκαταβατική πλειοψηφία του ΚΚΕ όλα είναι και βαίνουν καλώς!


Όμως τα δεκάδες χιλιόμετρα δικτύου ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες παραμένουν, όπως και η ανούσια γκρίνια για την καταβολή του υψηλού φόρου, από την Εταιρεία


«Άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες μιας ανούσιας παρουσίασης των οικονομικών αποτελεσμάτων της ΔΕΥΑΠ μετά την πρόσφατη συνεδρίαση για τον Ισολογισμό και τον Απολογισμό χρήσης 2016», τονίζουν η ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη και Οι Αγωνιζόμενοι Πολίτες, στην κριτική τους για την στάση της Εταιρείας έναντι των δημοτών για την παροχή νερού μέσα από σωλήνες αμιάντου, που συνιστούν προσφορά καρκίνου στο ποτήρι του δημότη.

Και συνεχίζουν:

«Με συνολικά έσοδα υπολειπόμενα κατά 1 εκ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη προηγουμένη χρονιά και αντίστοιχη μείωση εξόδων κατά 280 χιλ. ευρώ έχουμε πάλι κέρδος πάνω από 2 εκ. ευρώ και αρκετά εκατομμύρια ευρώ σε ταμειακά διαθέσιμα αυξημένα κοντά 40%.

Όμως τα δεκάδες χιλιόμετρα δικτύου ύδρευσης με αμιαντοσωλήνες παραμένουν,  τα προβλήματα σε διαρκή παροχή νερού σε αρκετές περιοχές του δήμου παραμένουν, όπως και η ανούσια γκρίνια για την καταβολή του υψηλού φόρου που υποχρεούται να καταβάλλει η δημοτική επιχείρηση.

Από την αμίλητη και θετικά συγκαταβατική πλειοψηφία του ΚΚΕ όλα είναι και βαίνουν καλώς, τι κι αν οι εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης – και ο εκπρόσωπός της ΡΑΠ (Γιάννης Γκόβας) φυσικά – με διαρκείς αγωνιώδεις παρεμβάσεις τους επιχειρούν να οδηγήσουν την πλειοψηφία σε άλλους πιο δημιουργικούς, παρεμβατικούς δρόμους.

Τα χιλιόμετρα των αμιαντοσωλήνων θα παραμένουν, η επέκταση του βιολογικού θα περιμένει, περιοχές με ολοκληρωμένο το αποχετευτικό δίκτυο (πρώην δήμου Ρίου) θα εξακολουθούν να καλούν τον «αχόρταγο» και οι απαντήσεις για την μη συνεχή παροχή νερού σε πολλές περιοχές δεν θα δίνονται, παρά την ολοκλήρωση σχεδόν σε όλο το εύρος του δήμου συστήματος τηλεελέγχου και τηλεχειρισμού του δικτύου ύδρευσης, οι δαπάνες σε ρεύμα και όχι μόνο με την χρήση δεκάδων γεωτρήσεων θα εξακολουθούν υφιστάμενες, μιας και η εμμονή για μη ανάληψη πρωτοβουλιών ευθύνης διαχείρισης του φράγματος Πείρου –Παραπείρου είναι σήμα κατατεθέν της δημοτικής αρχής Πελετίδη που προτιμάει να διψάει ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης και άλλο κομμάτι να πίνει αδιύλιστο και κακής ποιότητας νερό για χάριν μιας αδιέξοδης κρατικίστικης, κομματικής αντίληψης.

Καμία παρέμβαση δεν δρομολογείται καν, ούτε για να πάψει η μπόχα να ενοχλεί τους απολαμβάνοντες το ηλιοβασίλεμα, τον περίπατο αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του νότιου πάρκου, «κορωνίδα» των έργων προσφορά δήθεν μοναδική της δημοτικής αρχής Πελετίδη, έστω κι αν αυτό έγινε με άλλων χρηματοδότηση και διαμόρφωση!

Συνεχίζεται έτσι επικοινωνιακά η συστηματική απόκρυψη της απόδοσης του θαλάσσιου μετώπου της πόλης από τη σημερινή κυβέρνηση στο λαό της Πάτρας μετά τον διαχρονικό και συνεχόμενο εμπαιγμό των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε ότι ο δήμος της Πάτρας χρειάζεται «λιγότερα συνθήματα και πιο πολύ δουλειά» αλλά και ότι δεν είναι κομματικό τσιφλίκι κανενός».

Δεν υπάρχουν σχόλια: