ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Ν. Παππάς: Το καθεστώς ανομίας στα κανάλια τελείωσε




Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι το ΕΣΡ μιλά για επτά άδειες γενικού περιεχομένου αλλά με πολύ αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις, και πάντα με βάση τον νόμο 4339



Εμείς χαιρετίζουμε την απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για τον αριθμό των επτά αδειών, και αύριο προχωράμε στην υπογραφή της υπουργικής απόφασης για να προχωρήσει άμεσα η διαδικασία, ανέφερε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, σχετικά με τη σημερινή γνωμοδότηση του ΕΣΡ για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συμπλήρωσε ότι το ΕΣΡ μιλά για επτά άδειες γενικού περιεχομένου αλλά με πολύ αυστηρά κριτήρια και προϋποθέσεις, και πάντα με βάση τον νόμο 4339.

Ο Νίκος Παππάς πρόσθεσε ότι σήμερα τελειώνει με εκκωφαντικό τρόπο η συζήτηση και οι αιτιάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί απεριόριστου φάσματος, ενώ απαντώντας για τις κατηγορίες που η ΝΔ προσάπτει στην κυβέρνηση για έλεγχο των ΜΜΕ και καθεστωτικές νοοτροπίες, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ δήλωσε ότι καθεστώς ανομίας και αεροπειρατείας είχαμε πριν, με κάποιους που χωρίς να έχουν πληρώσει το αντίτιμο είχαν καβαλήσει τις συχνότητες. Τώρα, υπογράμμισε ο Ν. Παππάς, πάμε σε ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου με κανόνες που όλοι πρέπει να καταλάβουν.

Ταφόπλακα η απόφαση για τις απόψεις της ΝΔ

«Η γνωμοδότηση του ΕΣΡ για 7 τηλεοπτικές άδειες βάζει «ταφόπλακα» στην άποψη της Νέας Δημοκρατίας και των λοιπών συνηγόρων των καναλαρχών περί δυνατότητας παροχής απεριόριστων αδειών», τονίζουν κυβερνητικές πηγές, απαντώντας στην ανακοίνωση της Ν.Δ. για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών.

"Στις 29 Μαρτίου 2016, ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε στη Βουλή: «Σταματήστε να θέλετε να δώσετε μόνο τέσσερις άδειες. Δεν βλέπετε πως αυτό το σχέδιο αναζωογονεί τη διαφθορά; Δώστε απεριόριστο αριθμό αδειών γιατί μόνο έτσι είναι δυνατό να θωρακιστεί η ελευθερία του λόγου, των μέσων και της δημοκρατίας».

Σήμερα, 6 Ιουλίου 2017, το ΕΣΡ -με τη γνωμοδότησή του- βάζει «ταφόπλακα» στην άποψη της ΝΔ και των λοιπών συνηγόρων των καναλαρχών περί δυνατότητας παροχής απεριόριστων αδειών«, επισημαίνουν οι κυβερνητικές πηγές και συνεχίζουν: »Περιμένουμε από την «ηχώ των καναλαρχών» να «καταδικάσει» την Ανεξάρτητη Αρχή, που «δεν θωρακίζει την ελευθερία του λόγου, των μέσων και της δημοκρατίας». Μακάρι, οι φύλακες της «αεροπειρατείας» να είχαν λίγη παραπάνω γνώση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: