ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Με Αλέκα στην Επίδαυρο ο Πελετίδης για Καζάκο


Από αριστερά Αλέκα Παπαρήγα στο προσκήνιο, με ότι σημαίνει αυτό, Νίκος Σοφιανός και δεξιά Κώστας Πελετίδης.



Οικογενειακώς παρών -με τα τρία παιδιά και την σύδυγό του-  ο ερμηνευτής του Οιδίποδα!


Στιγμιότυπο από το Θέατρο Επιδαύρου.
Την παράσταση «Οιδίπους επί Κολωνώ» που ανέβηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή και το Σάββατο 7 – 8 Ιούλη στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη με τον Κώστα Καζάκο, τ. Δ/ντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάρας, στον ρόλο του Οιδίποδα, παρακολούθησε ο Δήμαρχος  Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, και δημοτικοί παράγοντες την Παρασκευή και το Σάββατο, μαζί με τον Νίκο Σοφιανό, μέλος της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. 

Την σκηνοθεσία όπως προαναφέρθηκε, υπέγραψε ο Σταύρος Τσακίρης, η νέα μετάφραση είχε την υπογραφή του Δημήτρη Δημητριάδη, ενώ η πρωτότυπη μουσική ήταν του Μίνου Μάτσα και εκτελέσθηκε ζωντανά κατά τη διάρκεια της παράστασης, από τις φωνές τεσσάρων ιεροψαλτών και πέντε ηθοποιών, ως ένα παράλληλο κείμενο εν είδει χορού. Επί σκηνής θεάθη και η σύζυγος του Καζάκου κα Τζένη Κόλλια. Επίσης παρών έδωσαν και τα τρία παιδιά του καλλιτέχνη ερμηνευτή του Οιδίποδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια: