ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Μαγική βραδιά στο Αίθριο του Παλαιού Δημ. Νοσοκομείου





ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ βραδιά, που σχεδίασαν και οργάνωσαν οι ΑΝΗΣΥΧΟΙ ΕΝ ΠΛΩ «πλημμυρισμένη» με νότες και ποιοτική μουσική, απολαύσαμε το Σάββατο 01/07/2017 στο Αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου Πάτρας.

Ο Γιάννης Κούτρας, ο εμβληματικός τραγουδιστής του Σταυρού του Νότου και  το Πατρινό σύνολο μουσικής δημιουργίας  Ευήκοον Μέλος  μας ταξίδεψαν  με το δικό τους μοναδικό τρόπο σε τραγούδια και μνήμες από μια εποχή που όλοι νοσταλγούμε.
Μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία !!!!  
Την τιμητική τους βέβαια είχαν τα τραγούδια από τον Σταυρό του Νότου βασισμένα στους εξαιρετικούς, βιωματικούς στίχους του μεγάλου ποιητή Νίκου Καββαδία, ωστόσο όμως  ακούστηκαν και τραγούδια των Πλέσσα, Θεοδωράκη, Σπανού,  Χατζιδάκι.
Στη μοναδική ερμηνεία του Γιάννη Κούτρα με την αναλλοίωτη δυναμικότητα της φωνής του, συνταίριαξαν και οι φωνές τριών καταπληκτικών ερμηνευτών, της Έλενας Κοσμά, του Σταμάτη Λέκκα και της Χρυσάνθης Παναγιωτακοπούλου.
Το Ευήκοον Μέλος  συμμετείχε με τους παρακάτω μουσικούς, οι οποίοι προσέγγισαν με ευαισθησία και συναίσθημα όλα τα τραγούδια:
Μαντολίνα: Γεωργιάδης Γιώργος, Πέττα Σάνη, Γκλαβάς Σωτήρης
Κιθάρες: Αναγνωστόπουλος Γιάννης, Παντελής Βασίλης
Κόντραμπασο: Δάρμας Μιχάλης
Πιάνο: Ζαφειρόπουλος Ανδρέας
Κλαρινέτο: Μπουρδόπουλος Γεώργιος
Κρουστά : Κονδύλης Κώστας
Οι ενορχηστρώσεις των κομματιών  έγιναν από το Ευήκοον Μέλος και τον Σταμάτη Λέκκα, τη δε καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος είχε ο Αναγνωστόπουλος Γιάννης.
            Στην επιτυχία της συγκεκριμένης βραδιάς συνετέλεσαν, με την υποστήριξή του, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και με τις προσφορές τους το ΔΙΗΧΟ (ηχοφωτιστική κάλυψη), το ΕΑΠ (παραχώρηση της αίθουσας και του εξοπλισμού για τις πρόβες), η LOUX (μας δρόσισε με τα προϊόντα της) και το PATRA PALLAS (προσφορά φιλοξενίας).




Δεν υπάρχουν σχόλια: