ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Συνειδητά ψέματα από τον Λοβέρδο

Με κοινή δήλωση τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, τονίζουν ότι ο Α. Λοβέρδος είπε συνειδητά ψέμματα ενώπιον της επιτροπής, είχε δρομολογήσει τη δυνατότητα πώλησης του “ΝΤΥΝΑΝ” και τον καλούν να ζητήσει συγγνώμη για τα ψεύδη του.


Επισημαίνουν ακόμη ότι “ακόμη και στην περίπτωση που, όπως ο ίδιος αναφέρει, η Επιτροπή δεν είχε κανένα απολύτως αντικείμενο για τον ίδιο, μετά τα συνειδητά ψεύδη του είναι σαφές ότι πλέον απέκτησε αντικείμενο”.

«Κατόπιν τούτων, όσα περιέχονται στην τελική δήλωσή του ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής και ο ίδιος τα απέδωσε ως μομφή στους βουλευτές της πλειοψηφίας (ευτελισμός της διαδικασίας, έσχατο σημείο πολιτικής και ηθικής εξαχρείωσης, βαθύς πολιτικός αμοραλισμός, πώρωση και αδίστακτη θεσιθηρία) θεωρούμε ότι τον αφορούν ως αυτοκριτική. Ακόμη και στην περίπτωση που, όπως ο ίδιος αναφέρει, η Επιτροπή δεν είχε κανένα απολύτως αντικείμενο για τον ίδιο, μετά τα συνειδητά ψεύδη του είναι σαφές ότι πλέον απέκτησε αντικείμενο.
        
Του προτείνουμε την ίδια οδό: για να διασώσει έστω και ελάχιστα ψήγματα από την πολιτική του αξιοπρέπεια να ζητήσει συγγνώμη για τα συνειδητά του ψεύδη και να αποδεχθεί ότι δεν έπραξε όσα όφειλε ως μάρτυρας να πράξει ενώπιον της Επιτροπής για την αποκάλυψη της αλήθειας».

                                 
Την  δήλωση υπογράφουν οι βουλευτές βουλευτές:

Σπυρίδων Λάππας
Χαρίλαος Τζαμακλής
Αννέτα Καββαδία
Ιωάννης Γκιόλας
Αθανάσιος Παπαδόπουλος
Ανδρέας Μιχαηλίδης
Δημήτριος Μάρδας
Νικόλαος Θηβαίος
Δημήτριος Βέττας
Κωνσταντίνος Μορφίδης
Αθανάσιος Παπαχριστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: