ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Ευοίωνες οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία



Η επίσημη απόφαση ότι τα δημόσια οικονομικά της Ελλάδας έχουν συμμορφωθεί με τους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ ενισχύει τη χώρα, καθώς σκέφτεται την πρώτη πώληση ομολόγων της από το 2014, αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.


Αν και η απόφαση για την άρση της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική, σημειώνει το δημοσίευμα, «σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για την Ελλάδα, η οποία στηρίζεται στη διεθνή βοήθεια για τη χρηματοδότησή της από το 2010, καθώς επιδιώκει να επιστρέψει στην ομαλότητα και να ανακτήσει πρόσβαση στις αγορές. 

Οι ενδείξεις ότι οι προοπτικές γίνονται καλύτερες ενισχύθηκαν από την αγορά του 59% της σημερινής έκδοσης τρίμηνων εντόκων γραμματίων του ελληνικού δημοσίου από ξένους επενδυτές», σημειώνεται.


Στο μεταξύ, αναφορικά με τις φήμες για αιφνιδιαστική έξοδο στις αγορές, αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης σημείωσε ότι «η κυβέρνηση ακούει όλες τις απόψεις και «συμβουλές» και έχει σχέδιο και υπομονή, με απώτερο στόχο τη δυνατότητα σταθερής και διατηρήσιμης πρόσβασης των ελληνικών ομολόγων στις αγορές, το καλοκαίρι του 2018».

Και το σχόλιό του καταλήγει: «Αυτός ο στόχος καθορίζει τις επιλογές μας και όχι τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: