ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο σύλλογος-σφραγίδα υπέρ ανοικτών καταστημάτων

Ο Εμπορικός Σύλλογος σφραγίδα των καταστημάτων του κέντρου της Πάτρας, ελεγχόμενος από την Δεξιά, δηλώνει... νομοταγής και καλεί τους καταναλωτές να ψωνίσουν την Κυριακή. 


Υπενθυμίζεται ότι αυτός ο σύλλογος-σφραγίδα είναι που αντιτάχθηκε στο κίνημα ΠΟΤΕ την ΚΥΡΙΑΚΗ, που συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας, ο κατά νόμο έχων δικαίωματα θεσμικής  εκπροσώπησης των εμπόρων. 

Σε ανακοίνωσή του, σε αντίδραση της θέσης του Ε&ΕΣ Πατρών, αναφέρει:

«Την ερχομένη Κυριακή 16 Ιουλίου τα καταστήματα μέλη του συλλόγου μας θα είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, (προτεινόμενο ωράριο) σύμφωνα με την δυνατότητα που μας δίνει ο νόμος του κράτους.

Για ακόμα μια Κυριακή η αγορά της Πάτρας παίζει τον μητροπολιτικό της ρόλο και περιμένει να καλύψει τις ανάγκες των Πατρινών αλλά και των κατοίκων της περιφέρειας, προσφέροντας ποιότητα και τιμές αντάξιες των συνθηκών και της εποχής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  
Ε&ΕΣ Πατρών: Ο καταναλωτής είναι ο τελικός κριτής

Δεν υπάρχουν σχόλια: