ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου
·        Βενιζέλος: «Η ιδεολογία του εθνικολαϊκισμού που επαγγέλλεται ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απέχει παρά έναν πόντο από τον ολοκληρωτισμό».
·        Μπογδάνος: Ο μόνος λόγος, που τρέφω ακόμα μια αισιοδοξία, είναι πως έχουμε μεν να κάνουμε με ολοκληρωτιστές, αλλά όχι και τους πιο έξυπνους.

·        Όπως βλέπεις ξεκινάμε με ευχάριστα
·        Οι αρλούμπες πάντα δημιουργούν θυμηδία
·        Σούλτς: O Σόιμπλε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την επιβολή της 13ης περικοπής συντάξεων. Και ενώ χιλιάδες οικογένειες βυθίζονται ακόμα πιο βαθιά στη φτώχεια, ο Σόιμπλε καταγράφει ταυτόχρονα χοντρά κέρδη από τους τόκους»
·        Συγνώμη δεν συγκυβερνάτε;
·        «Το κόμμα μου υποστηρίζει περισσότερες επενδύσεις την Ευρώπη. Το κόμμα μου θέλει ένα κοινό επενδυτικό πρόγραμμα για την Ευρωζώνη και είμαστε υπέρ ενός Ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών που θα πολεμήσει τον καταστροφικό φορολογικό ανταγωνισμό και την άδικη φοροδιαφυγή»
·        Οι εδώ …σύντροφοι σας (;), ΔΗΣΥ, μάλλον περί άλλα τυρβάζουν
·        …Σοιμπλίζουν…
·        Το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων πραγματοποίησε στο «Ερρίκος Ντυνάν» έλεγχο για τις χρήσεις της τριετίας 2010-2013 για Πρώην αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος  του.. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και φοροδιαφυγή κατά το διάστημα που διετέλεσε πρόεδρος του «Ερρίκος Ντυνάν» ο εν λόγω δικαστικός και για το διάστημα των 113 μέρων, ο έλεγχος του καταλόγισε μη απόδοση: Φόρου μισθωτών υπηρεσιών 2.604.362 ευρώ, ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης 266.499 ευρώ, αμοιβής ελευθέρων επαγγελματιών 109.991 ευρώ, αμοιβές τρίτων 6.566 ευρώ, αμοιβές προμηθειών Δημοσίου 290.108 ευρώ, αμοιβές μελών Διοικητικού Συμβουλίου 4.695 ευρώ και φόρο αμοιβών εργοληπτών 52 ευρώ. Συνολικά καταλογίστηκαν 3.282.273 ευρώ.
·        Κατάλαβες τώρα γιατί ενοχλεί το αμισθί της Θάνου;
·        Χαλάει την …πιάστα…
·        Γαλλία στην επέτειο της 14ης Ιουλίου , πτώση της Βαστίλης: Ο αριθμός των οχημάτων που πυρπολήθηκαν είναι αυξημένος σε σύγκριση με πέρυσι ,  897 έναντι 855,  ενώ οι κρατήσεις προσώπων,  μειώθηκαν στους 368 σημαντικά λιγότεροι από τους  577 τον περασμένο χρόνο.
·        Αλλά η Βαστίλη του καπιταλισμού δεν πέφτει εύκολα…
·         «Μέδουσα» ονομάζεται η καλοκαιρινή καταιγίδα που πλήττει όλη τη χώρα με κεραυνούς, πλημμύρες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους.
·        Έχουν χιούμορ οι …νονοί του καιρού
·        Την ώρα που οι θάλασσες γέμισαν  μέδουσες…
·        Ζωσμένοι από στεριά και θάλασσα…
·        Ο Κώστας Μουρσελάς γεννήθηκε στον Πειραιά  τον Ιανουάριο του 1932. Το 1951, πρωτοετής φοιτητής της Νομικής, συλλαμβάνεται ως στέλεχος της ΕΠΟΝ και δικάζεται από έκτακτο στρατοδικείο της εποχής (υπόθεση Μπελογιάννη). Για χρόνια σπούδαζε βιολί, που το διέκοψε όταν άρχισε να τον θέλγει το θέατρο. Σπούδασε νομικά, αλλά λίγο πριν πάρει την άδεια δικηγόρου εγκατέλειψε τη δικηγορία και διορίστηκε ως δημόσιος υπάλληλος μέχρι το 1969, οπότε τον απέλυσε η Χούντα. Έκτοτε αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στο γράψιμο, έργα του:  «Ενυδρείο», «Μαχαίρι στο κόκαλο», «Οι φίλοι», «Το αυτί του Αλέξανδρου», «Η κυρία δεν πενθεί», «Επικίνδυνο φορτίο», «Ω! τι κόσμος μπαμπά!», «Το δίκανο», «Ημιτελής συνουσία», κ.ά. Έγινε γνωστός από τηλεοπτικές παρουσιάσεις έργων του «Μικρές αγγελίες», «Σιγά η πατρίδα κοιμάται», «Το ρολόι»,  το  μυθιστόρημα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «Το παιχνίδι των τεσσάρων» που το συνέγραψε με τους Π. Τατσόπουλο, Γ. Σκούρτη και Α. Σουρούνη,  «Κλειστόν λόγω μελαγχολίας», Τελευταίο του βιβλίο είναι η συλλογή διηγημάτων «Ο πόθος καίει τα σωθικά». Και την περίφημη σατιρική σειρά του «Εκείνος και... Εκείνος», με πρωταγωνιστές τους Β. Διαμαντόπουλο και Γ. Μιχαλακόπουλο.
·        Χιονίζει στον Όλυμπο, χαλάζι η Γκίωνα, μπουμπουνίζει στ΄ Άγραφα , καταιγίδες παιδιά…
·        Φυλαχτείτε , μπόρα είναι
·        Π. Σκουρλέτης: Δεν τους βγήκε το σχέδιο παράδοσης της καθαριότητας σε φίλους τους ιδιώτες και κάνουν το άσπρο-μαύρο
·        Μωρέ μπορεί να αποφεύχθηκε προς το παρόν αλλά τα σκυλιά των σκουπιδιών δεν θα το βάλλουν κάτω .
·        Είναι χρυσός τα σκουπίδια…
·        Στην Ελλάδα και την Κύπρο μπορούν οι παραθεριστές με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα να κολυμπούν στη θάλασσα χωρίς τη βοήθεια άλλου ατόμου, γράφει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung. Αυτό συμβαίνει χάρη στο κοινοτόμο σύστημα , το οποίο εφευρέθηκε από το Εργαστήριο Τεχνικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Πατρών. Το SEATRAC έχει ήδη εγκατασταθεί σε 30 ελληνικές παραλίες
·        Ο Σόιμπλε δεν νομίζω ότι θα έρθει…
·        Κουρουπλής: Είναι  απόφαση της κυβέρνησης στο εξής να μην γίνονται πωλήσεις λιμανιών, αλλά μόνο παραχωρήσεις χρήσεων δραστηριοτήτων σε επενδυτές. Όπως είπε, αυτός θα είναι και ο τρόπος με τον οποίον η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην αξιοποίηση και του Λιμανιού της Πάτρας.
·        Να σώσουμε οτιδήποτε , αν σώζετε…
·        Σταθάκης: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η οικονομία έχει σταθεροποιηθεί αυτό σημαίνει ότι η ανάκαμψη είναι εφικτή και αυτό είναι το ελπιδοφόρο σενάριο για την επόμενη μέρα η δε ανεργία θα υποχωρήσει σύντομα κάτω από το ψυχολογικό όριο του 20%.
·        Άιντε μπας και γλυτώσουμε τον ψυχίατρο…
·        Σταθάκης 2:  «η Δικαιοσύνη είναι τελείως ανεξάρτητη και εκ των πραγμάτων έχει θεσμικό ρόλο που συνομολογεί και ελέγχει τη νομοθετική δραστηριότητα».
·        Θα έπρεπε …
·        Η έξοδος στις αγορές χρήματος αναμένεται να αποφέρει, χωρίς κίνδυνο, πάνω από 3 - 3,5 δισ. ευρώ, ενώ μπορεί να φτάσει ακόμα και στα 4,5 δισ. ευρώ!
·        Να δω τι θα τα κάνετε τόσα λεφτά…
·        Για τα… οδοιπορικά της Θάνου…
·        Η Λετονία με ποσοστό 22,6%, η Ελλάδα (18,8%), η Ιρλανδία (17,5%), η Μάλτα (17,2%) και η Λιθουανία (17%) είναι οι χώρες με τα περισσότερα λαθραία τσιγάρα . Τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. έχασαν το 2016 περίπου 10,2 δισ. από άμεσους και έμμεσους φόρους, εξαιτίας του παράνομου εμπορίου τσιγάρων.
·        Πουφ 600 εκατομμύρια για την Ελλάδα…  
·        Με εκείνη την πάταξη τι έγινε;
·        Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας «Γνωρίζεται ότι λόγω αναμενόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών, προγραμματισμένη πτήση της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, συνοδευόμενου από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, με στρατιωτικό αεροσκάφος στην ν. Ικαρία την Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 105ης επετείου απελευθέρωσης της νήσου, δεν θα πραγματοποιηθεί».
·        Κακώς  ακυρώσατε την επίσκεψη
·        Στην Ικαρία έχουν το δικό τους …Θεό…
·        Ο Σύμβουλος Στρατηγικού σχεδιασμού Νίκος Καρανίκας επιτίθεται στην Δινύση Σαββόπουλο για τη συμμετοχή του  στη Συναυλία του Καλλιμάρμαρου…
·        Ρε Νικόλα , βάλτα με κάποιον στο μπόι σου…
·        Σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κογκρέσου, ο πρώτος προϋπολογισμός της κυβέρνησης Τραμπ είναι υπερβολικά αισιόδοξος και είναι αμφίβολο κατά πόσον θα πετύχει να ισοσκελίσει τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό. Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι έως το 2027(σ.σ!!!) η κυβέρνηση θα έχει πετύχει μικρό δημοσιονομικό πλεόνασμα, πλην όμως το Γραφείο Προϋπολογισμού τονίζει πως το δημοσιονομικό έλλειμμα θα ανέλθει στα 720 δισ. δολάρια ή στο 2,6% του ΑΕΠ.
·        Προϋπολογισμός …μπακαλόγατου…
·        Ελληνική εταιρεία στρωμάτων  διαθέτει στρώματα υπό …δοκιμή. Μετά το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, ο πελάτης αποφασίζει εάν θα κρατήσει το νέο του στρώμα ή θα το επιστρέψει παίρνοντας χωρίς δυσκολία, όλα τα χρήματά του πίσω, χωρίς καμία κράτηση ή κρυφή επιβάρυνση.
·        Στρώσε το στρώμα σου για δυό…τρεις…
·        Και μην κρύβεις τα 500ευρα
·        Λαγκάρντ για Τσίπρα : «Είχε την φιλοδοξία να αλλάξει από την πρώτη μέρα τους κανόνες. Όμως γρήγορα κατάλαβε ότι μια τέτοια κατάσταση, δεν μπορεί να αλλάξει άμεσα».
·        Που πας ρε καραμήτρο…
·        Λαγκάρντ για Τσίπρα 2: «Στις επαφές που είχα με τον Αλέξη Τσίπρα ήταν πάντα σοβαρός. Ήταν πάντα εντός των δικών του ιδεολογικών γραμμών, είχε τις δικές του προτεραιότητες, το δικό του σύνθετο πολιτικό πρόγραμμα και μια εξίσωση να λύσει «υπήρξε πάντοτε σοβαρός χωρίς να ασχολείται με παιχνίδια στρατηγικής και τακτικής».
·        Όχι σαν τον άλλο με το NIDENTO
·        H τον άλλο με τα panama papers
·        Η τις λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς κλπ…
·        Ο Τραμπ θα πάει στη Βρετανία όταν  του κανονίσει θερμή υποδοχή η Τερέζα Μέι :«Θέλω να έρθω, αλλά δεν βιάζομαι. Αν μπορείς να το κανονίσεις θα διευκολύνεις τα πράγματα πολύ. Όταν θα ξέρω ότι θα τύχω καλύτερης υποδοχής θα έλθω, όχι νωρίτερα»
·        Είδες πόσο «θερμή» ήταν στη Γαλλία
·        Κάηκε το πελακούδι…




Δεν υπάρχουν σχόλια: