ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Α. Ριζούλης: Το μαύρο στην ΕΡΤ, ήλθε στην επικαιρότητα

«Η δημόσια τηλεόραση έκλεισε με μαύρο σε ένα δευτερόλεπτο επειδή δεν "προωθούσε" τα συμφέροντα της τότε κυβέρνησης» είπε ο βουλευτής Ανδρ. Ριζούλης.



Ο Ανδρέας Ριζούλης τοποθετήθηκε στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς για την αποκατάσταση του μαύρου της ΕΡΤ σε αντιπαράθεση με βουλευτές της ΝΔ και της ΧΑ. 


Η ΕΡΤ κατηγορείται ότι δεν προβάλλει το «έργο» της ΧΑ ανέφερε.
«Η αλήθεια όμως είναι ότι προβάλλει το έργο των ταγμάτων ασφαλείας, την μισαλλοδοξία, τις επιθέσεις σε Έλληνες και ξένους, τις μιαρές πολιτικές αντιλήψεις της ΧΑ που διχάζουν την κοινωνία.

Ανέφερε επίσης ότι η δημόσια τηλεόραση έκλεισε με μαύρο σε ένα δευτερόλεπτο επειδή δεν "προωθούσε" τα συμφέροντα της τότε κυβέρνησης.

 «Η ΝΔ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι είμαστε μπολσεβίκοι και πως κάνουν Βενεζουέλα την χώρα.

Σε ποια δημοκρατία όμως, ένα δημόσιο μέσο κλείνει με διάγγελμα, εκβιάζοντας τους εργαζόμενους για την πολιτική τους αντίληψη και τους ζητά να υπογράψουν δήλωση για να επανέλθουν στην εργασία, λόγω της ανάγκης τους; ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: