ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Μία ΔΗΣΥ που φτιάχτηκε για να καλύψει τον Σημίτη;

Πρόκειται για μία ΔΗΣΥ που φτιάχτηκε για να καλύψει τον Σημίτη; Και βασισμένη στο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος να επανέλθει στην εξουσία; Χωρίς ίχνος αυτοκριτικής; Κι αυτό όταν μόλις πριν λίγες  ημέρες απεκαλύφθη ότι ο σύζυγος της προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν αργόμισθος του Ερρίκος Ντυνάν με τρεις χιλιάδες τον μήνα, την ώρα που οι έλληνες πολίτες θυσιάζονταν στις επιταγές των μνημονίων, αυτών που την πόρτα στο ΝΔΤ άνοιξε το ίδιο το ΠΑΣΟΚ;


Μίλησε για «απίστευτο κατήφορο» όσων επιτίθενται στο ΠΑΣΟΚ με σκανδαλολογία και ξεκαθάρισε πως η θέση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης είναι «διαφάνεια για τους πάντες και παντού».

Και τα είπε όχι μόνον χωρίς αυτοκριτική, αλλά και με αλαζονία. 

«Ε ναι λοιπόν, επιστρέψαμε!», με αυτή τη φράση άρχισε την ομιλία της στο κλείσιμο του Συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης η επικεφαλής και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. Αλλά που επέστρεψε; στην πολιτική αρένα; Μα το ζήτημα είναι η άνοδος στην κυβέρνηση. Και με τέτοια παλιά φθαρμένα υλικά, ο χρόνος έχει αποδείξει πως όσα γιουρούσια και να επιχειρήσουν, ο λαός δεν τους εμπιστεύετε.

Η ίδια απαντά:

«Είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί μπορούμε, με τη δέσμευση για σκληρή δουλειά». Αυτό είναι το ηχηρό μήνυμα του Συνεδρίου, είπε και υπογράμμισε πως «η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν είναι άθροισμα πολέμαρχων, αλλά κίνημα λαού και ως τέτοιο μπορεί να υπάρξει και να τραβήξει μπροστά».

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε την πρόταση για εθνική συνεννόηση, συνεννόηση των κομμάτων γύρω από μια εθνική γραμμή.

Επιτέθηκε στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο κατηγόρησε ότι έδειξε ένα «πρωτοφανές δείγμα καθεστωτικής αντίληψης», όταν μίλησε για «θεσμικό εμπόδιο», αναφερόμενος σε απόφαση της δικαιοσύνης, επειδή διαφωνεί, και τόνισε πως η ΔΗΣΥ θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στους αντιπροσωπευτικούς θεσμούς της Δημοκρατίας, που, όπως είπε, έχουν «κλονιστεί».

Παρατήρησε ότι η ΔΗΣΥ δέχεται «επιθέσεις φιλίας» από παντού, διότι όλοι αναγνωρίζουν την άνοδο της και δήλωσε κατηγορηματικά: «Μέρος της λύσης θα γίνουμε. Δεν πρόκειται, όμως, να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός».

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι  η «επίθεση σκανδαλολογίας» δεν γίνεται τυχαία, παράλληλα με το συνέδριο της ΔΗΣΥ, και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, δήλωσε τα εξής: 

«Επιθέσεις στον πρωθυπουργό που έβαλε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, την Κύπρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και θωράκισε τη χώρα, δεν πιάνουν. Θα πάρουν την περιφρόνηση που τούς αξίζει, ματαιοπονούν».

Τουΐτερ Παπαδημούλη για ομιλία Γεννηματά

«ΔΗΣΥ: Χωρίς αυτοκριτική και νέες ιδέες», αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης, με ανάρτησή του στο twitter.
«Το αντιΣυριζα μένος, σε αντίθεση με τους ευρωσοσιαλιστές, διευκολύνει όσους την θέλουν δορυφόρο της ΝΔ», υπογραμμίζει.

ΔΗΣΥ:Χωρίς αυτοκριτική κ νέες ιδέες. Το αντιΣυριζα μένος, σε αντίθεση με τους ευρωσοσιαλιστές, διευκολύνει όσους την θέλουν δορυφόρο της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: