ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ντράγκι: Επιλογή της Ελλάδας η στιγμή εξόδου στις αγορές

Η απόφαση για την επιστροφή της Ελλάδας στις αγορές άπτεται της ελληνικής κυβέρνησης, υποστήριξε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.


Ο Ντράγκι ανέφερε επίσης ότι η εφαρμογή του προγράμματος είναι ουσιώδης για την ανάκτηση της εμπιστοσύνης των αγορών, ενώ αναγώρισε πως έχει σημειωθεί σημαντικό πρόοδος στην Ελλάδα και μίλησε για στήριξη της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι έχει υπόψη του τις αντιρρήσεις που έχει διατυπώσει η Τράπεζα της Ελλάδος για το ενδεχόμενο άμεσης εξόδου της χώρας στις αγορές. Συμπλήρωσε δε ότι η ΕΚΤ εκτιμά ότι «η διαδικασία έκδοσης ομολόγων θα πρέπει να είναι μέρος μίας συνολικής στρατηγικής η οποία θα οδηγεί στην ολοκλήρωση του τρίτου Μνημονίου και την επιστροφή στις αγορές, η οποία θα πρέπει να γίνει με διατηρήσιμο τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: