ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

«Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό» στην Κόρινθο

Η επίδειξη του καρχαρία καθώς και το τσιμπούσι που ακολούθησε, έγινε στις 16 Σεπτεμβρίου 2015, στο «φτωχικό σπίτι» της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και τότε  υποψήφιας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Φαρμάκη στην… λαϊκή συνοικία του  Αη Γιώργη Κορίνθου. Η φωτογραφία μαρτυρεί την φτωχική προέλευση της δυστυχισμένης πολιτευτού του ΠΑΣΟΚ. Πληροφορίες ότι στο τσιμπούσι συμμετείχαν Γιάννος και Τσοχατζόπουλος δεν επιβεβαιώνονται...


Η μικρή νόστιμη ψαροϊστορία των συντρόφων του ΠΑΣΟΚ, που «προστατεύουν» τον Κορινθιακό από τις τσούχτρες, αλλά τρώνε τα καρχαριοειδή σε τσιμπούσια!

Νεότερα απ' το καρχαριάκι από την Κορινθία, που η είδηση του ψαρέματός του -καθότι προστατευόμενο θαλάσσιο είδος- έφθασε και στην Πάτρα, ελέω τσουχτρών, κοινώς μεδουσών. Τόσων, που σκόρπισαν την απελπισία και στέλνουν τους Πατρινούς εκδρομή, σε αναζήτηση μη... τσουχτερών θαλασσών!

Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, ανακάλυψα ανάρτηση του σάιτ www.sfedona.gr/ που στις 17 Σεπτεμβρίου 2015 (σ.σ.: πρόπερσι), που υπό τον τίτλο Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ, αναφέρεται στο γεγονός. 

Το σάιτ, λοιπόν γράφει:

«Το site morias news σε κύριο άρθρο του χθες Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2015 και με τίτλο «Να ο δήμαρχος… ιδού και ο καρχαρίας» αποκαλύπτει ότι ο δήμαρχος Κορινθίων Αλ. Πνευματικός  μαζί με στενό συνεργάτη του, δεινό ψαρά είχαν πάει για ψάρεμα και ψάρεψαν έναν καρχαρία περίπου 1.5 μέτρο! Βέβαια το γνωστό φιλοπνευματικό site δεν παραλείπει να ρίξει την μπιχτή του και στην sfedona.gr σχολιάζοντας: "Ο δήμαρχος αυτός έχει πρόσφατα δεχθεί και κριτική για τις επιδόσεις του στη θάλασσα αλλά πλέον ψαρευτικός κλείνει στόματα…!".

Εκείνο βεβαίως που μας έκανε έκπληξη είναι ο ειρωνικός σχολιασμός του moria news τους δύο κολλητούς φίλους και ψαράδες ότι: "Είναι γνωστό ότι οι άνδρες μετά τα 50 το ρίχνουν για ευνόητους λόγους στο…ψάρεμα…!".

Είναι προφανές ότι οι "ευνόητοι λόγοι" αναφέρονται σε ανδρικές επιδόσεις μετά τα 50!!!

Βεβαίως εμείς εδώ στην sfedona.gr αποκαλύψαμε και άλλες ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από το ρεπορτάζ.

Ο στενός συνεργάτης και ικανός ψαράς του δημάρχου Αλ Πνευματικού είναι ο Γιώργος Φαρμάκης.

Και η επίδειξη του ψαριού καθώς και το τσιμπούσι που ακολούθησε έγινε στο «φτωχικό σπίτι» της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και νυν υποψήφιας βουλευτού με το ΠΑΣΟΚ Κατερίνας Φαρμάκη στην… λαϊκή συνοικία του  Αη Γιώργη Κορίνθου.


Εικάζεται ότι τον καρχαρία τον χώνευσαν σε αυτό το φτωχικό αίθριο διαμονής της Κατ. Φαρμάκη, αλλά οι σχετικές πληροφορίες δεν... εδράζονται. Στο μεταξύ όλο φαρμάκι η Sfentona.gr τους την είχε στημένη, καθώς αυτοαποκαλυφθήκανε οι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί οι... Φαρμακεροί διαφυλάττουν το θαλάσσιο περιβάλλον στην Κορινθία! Τρομάρα μην τους έλθει...


Πάντως και χωρίς υπερβολή εμείς βλέποντας τις εικόνες που δημοσίευσε το morias news.

Θυμηθήκαμε την γνωστή παροιμία του λαού μας "το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό"».

Να ο δήμαρχος… ιδού και ο καρχαρίας…!


Δείτε το σχετικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ από το morias news, που στις γράφει:

Να ο δήμαρχος….ιδού και ο καρχαρίας…!
Είναι γνωστό ότι οι άνδρες μετά τα 50 το ρίχνουν για ευνόητους λόγους στο…ψάρεμα…!

Ενίοτε σημειώνουν και επιτυχίες ψαρεύοντας, όπως ο δήμαρχος πρωτεύουσας της Πελοποννήσου, ο οποίος με την βοήθεια στενού συνεργάτη του και ικανού ψαρά σήμερα το πρωί τα πήγε περίφημα.

Το παραγάδι τους έβγαλε ένα μικρό καρχαρία περίπου 1,5 μέτρο…!!!!

Ο δήμαρχος αυτός έχει πρόσφατα δεχθεί και κριτική για τις επιδόσεις του στη θάλασσα αλλά πλέον ψαρευτικός κλείνει στόματα…!

Δεν έχουν βγάλει πολλοί ψαράδες καρχαρία έστω και μικρό!

Nα λοιπόν ο δήμαρχος να και ο κακομοίρης καρχαρίας»


Υ/Γ του Istologiou G. Mosxou: Το έδεσμα προορίζονταν να καταναλωθεί τέσσερις ημέρες μετά, στις 20 Σεπτεμβρίου 2015, όπου θα πραγματοποιούνταν οι βουλευτικές εκλογές. Οι πληροφορίες όμως ότι επίκειται συντριπτική νίκη του Αλ. Τσίπρα, επέσπευσε την κατανάλωσή του. Στην αντίθετη περίπτωση οι συνηθισμένη οινοποσία θα αντικαθίστατο με συνοδεία κονίακ! Υπενθύμιση: Ο κ. Δήμαρχος είναι αντιπρόεδρος του ΣΠΟΑΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: