ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πάρτο Αλλιώς



Του Ντίνου Βγενόπουλου

·        Διαβάζω, διαβάζεις , διαβάζει
·        Διαβάζουμε , διαβάζετε ,διαβάζουν
·        Την …επιχειρηματολογία για το Plan x του Βαρουφάκη

·        Και συμπεραίνω ότι δεν έχουν καν πλάνο
·        Και πλανώνται πλάνην οικτράν
·        Διότι όχι μόνο plan b πρέπει να έχεις
·        Άπειρα πλάνα ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στους αστάθμητους παράγοντες  που μπορεί να επηρεάσουν  την πολιτική , οικονομική , κοινωνική κατάσταση.
·        Και φευ ομολογούν ότι αν κυβερνήσουν ΔΕΝ θα έχουν κανένα εναλλακτικό  σχέδιο
·        Και θα πάμε … άπατοι  στην πρώτη κρίση…
·        Θοδωρή Γιάνναρος:  «Σε gay bar στο Γκάζι, γνωστός πολιτικός Συριζα, με ζαρωμένη μούρη, εισήλθε με την αγαπημένη του…Μήτσο!», έγραψε στο Twitter. Μάλιστα παρά τις αντιδράσεις επέμεινε στη ανάρτησή του ώστε όπως γράφει «να μην παίρνουν θάρρος».
·        Ο Θοδωρής Γιάνναρος υπήρξε Διοικητής του Ελπίς και αποπέμφθηκε τον Δεκέμβριο του 2015, κατηγορούμενος για προνομιακή μεταχείριση του αδερφού του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά τη διάρκεια νοσηλείας του.
·        Η  Ιαπωνική κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη πλέον με το "σύνδρομο της αγαμίας", θεωρώντας το μια εθνική καταστροφή εν εξελίξει.  
·        Εμείς έχουμε μεμονωμένα περιστατικά
·        Ως άνω…
·         Πέντε εκατομμύρια είχε «ενθυλακώσει»  ο Θέμος  Αναστασιάδης   και έχει λόγους να φωνάζει κατά  του Ελεγκτικού Συνεδρίου που του επιβάλει να τα επιστρέψει . Η  ΝΔ  αμφισβητεί αυτή την απόφαση του Δικαστηρίου ,δια του αντιπροέδρου της Άδωνη ,και θεωρεί ότι κακώς επιβλήθηκαν στον Αναστασιάδη πρόστιμα από το δημόσιο.  
·        Μην απορείς
·        Αυτοί είναι…
·        Και χειρότεροι…
·        Ως εγκλήματα πολέμου χρεώνει στον συνασπισμό, υπό την διοίκηση των ΗΠΑ, στην μάχη της Μοσούλης, η Διεθνής Αμνηστία τα έργα και τις ημέρες τους στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης  Ανατολής.
·        Και ξανά γίνεται επίκαιρο το:
·        Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι και οι άλλοι…
·        Ερντογάν:  Είναι αδύνατο να εκτιμήσουμε το γεγονός ότι ορισμένες ενεργειακές εταιρίες ενεργούν και γίνονται μέρος ορισμένων ανεύθυνων μέτρων που λαμβάνουν οι Ελληνοκύπριοι. Θέλω να τους υπενθυμίσω ότι μπορεί να χάσουν μία φίλη, όπως η Τουρκία», είπε στο πετρελαϊκό συνέδριο World Petroleum Congress.
·        Φίλη ; 
·        φίδι … την κατάντησε…
·        Πάντως  η Κυπριακή Δημοκρατία.δηγία Navtex με την οποία ανακοινώνεται ότι έχει κηρυχθεί ζώνη ασφαλείας πεντακοσίων μέτρων γύρω από την εξέδρα γεώτρησης «West Capella .
·        Και έχει και plan B
·        Η Β. Θάνου ολοκλήρωσε την θητεία της ως Πρόεδρος του Αρείου Πάγου την 30η Ιουνίου. Η ίδια διετέλεσε και πρωθυπουργός της χώρας, το καλοκαίρι του 2015 και μέχρι τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου – Χριστοφίλου, αναλαμβάνει καθήκοντα άμισθης προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού,
·        Από …δήμαρχος κλητήρας…
·        Με …δύο πρωθυπουργούς θα πάμε καλύτερα. (;)
·        Αθανασίου
·        Σου λέει κάτι;…
·        Ξε …frozen οι σχέσεις …
·        113 Βιολόγοι –βιοεπιστήμονες : Η μερική ταυτοποίηση των δύο δειγμάτων ΔΕΝ θα μπορούσε να αποτελέσει αυτοτελές τεκμήριο ενοχής της Ηριάννας Β. Λ. . Με τη σειρά μας, ως βιολόγοι και ως πολίτες, εν όψει της αίτησης αναστολής (εκδίκαση 17/07/2017) και λόγω της παντελούς απουσίας άλλων επιβαρυντικών στοιχείων ζητούμε την αποφυλάκιση και ακολούθως την αθώωση της Ηριάννας Β. Λ.
·        Κακής ποιότητας DNA
·        Κάκιστης ποιότητας δικαιοσύνη…
·        Νεκροταφείο 5.000 ετών, με οστά τα οποία παραπέμπουν σε «γιγαντιαία», για εκείνη την εποχή, ανθρώπινα ύψη, ανακάλυψαν οι αρχαιολόγοι στην ανατολική Κίνα. Οι άνδρες, των οποίων τα οστά ανακαλύφθηκαν στο χωριό Τζιαοτζιά, κοντά στην πόλη Τζινάν της επαρχίας Σαντόνγκ ήταν πολύ ψηλότεροι από τους σύγχρονούς τους. Πολλοί έχουν ύψος 1,90 μέτρα και θα φαίνονταν σχεδόν γίγαντες στους ανθρώπους εκείνης της εποχής.  Οι …ψηλοί της περιοχής σήμερα δεν ξεπερνούν το 1,75μ
·        Ήταν πρόγονοι του Γιάο Μινγκ 229 εκ. …
·        Την άποψη ότι είναι "καλή στιγμή" προκειμένου η Ελλάδα να αναπτύξει μια ολοκληρωμένη στρατηγική για την επιστροφή στις αγορές εξέφρασε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, Κλάους Ρέγκλινγκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά το πέρας του Eurogroup.
·        Αρκεί να μη βάλετε τρικλοποδιές χερ Κλαους…
·        Ο 60χρονος Στίβεν Μος έσπασε την πλάτη του σε ατύχημα που είχε στη Ρόδο και χειρουργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού. Λίγες μέρες μετά η οικογένεια του μίλησε σε ελληνικά ΜΜΕ καταγγέλλοντας τις συνθήκες νοσηλείας του... Το νοσοκομείο Ρόδου, με κοινή ανακοίνωση της διοίκησης, του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων στο ίδρυμα κάνει σαφές ότι οι καταγγελίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
·        Και θα τρέχει να συμμαζέψει τη συκοφαντική δυσφήμιση ο μίστερ Μος…
·        Αλλά έχει …συνήγορο την ποεδην…
·        …θρήνος και κοπετός
·        Στο Γιουρογκρουπ δεν αναφέρθηκε το όνομα της Ελλάδας
·        Εκεί μας κατάντησαν οι Συριζανέλ
·        Μας αγνοούν οι εταίροι…
·        Πάντως δεν πήγα τσάμπα στην τράπεζα
·        Στην  ομιλία του  ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, έδωσε  κατεύθυνση για την πορεία του εγχειρήματος της  Δημοκρατικής Συμπαράταξης , φωνάζοντας  «Μπροστά και Αριστερά». 
·        Με τον …Βενιζέλο, τον Λοβε…ρδο και τον Κεγκέρογλου;
·        Αν δεν ξέρεις που πας και με ποιους πας   θα βρεθείς αλλού γι’ αλλού
·        Γεννηματά : «Η ειλικρίνεια από όλους και η ύπαρξη ενός συγκεκριμένου σχεδίου για τη χώρα είναι η βάση της συνεννόησης».
·        Plan B θα έχει η συνεννόηση ;
·        Η πάλι απροετοίμαστους θα μας βρουν;
·        Ιανουάριος –Μαίος του 2017 η βιομηχανική παραγωγή σημείωσε αύξηση 6,8%
·        Είναι αυτό …μακέτο;…
·        Samsung Electronics: ο κολοσσός των ηλεκτρονικών εξαγόρασε την εταιρεία ψηφιακής τεχνολογίας innoetics, η οποία δραστηριοποιείται για μια δεκαετία και αναπτύσσει και διαθέτει τεχνολογίες Μετατροπής Κειμένου σε Ομιλία (Text-to-Speech Synthesis).
·        Και έμειναν άφωνοι οι πολύγραφοι της απελπισίας …
·        Δεν κατάλαβε   τους λόγους για τους οποίους ανεξαρτητοποιήθηκε η βουλευτής Θ. Μεγαλοοικονόμου,  ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
·        Ούτε αυτό …
·        Την προσωπική δέσμευση ότι θα αλλάξει ξανά το νομικό πλαίσιο που διέπει την τριτοβάθμια εκπαίδευση, «με μία λογική βελτίωσης του νόμου Διαμαντοπούλου», εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο εκδήλωσης που οργάνωσε η Πρωτοβουλία για Παιδεία και Ανάπτυξη (ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α).
·        Πηλίκιο , ποδιά
·        (Κάτω από το γόνατο)
·        Και πρωινή προσευχή γονατιστά…
·        ΠΟΕΔΗΝ: Το Ευγενίδειο Θεραπευτήριο μαστίζεται από οικονομικά σκάνδαλα που ερευνώνται στην δικαιοσύνη με την αποκλειστική ευθύνη της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών που διορίζει τις Διοικήσεις. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών επιδιώκει την οικονομική εξυγίανση του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου με μειώσεις των μισθών των εργαζόμενων στους οποίους οφείλονται οι μισθοί τους πάνω από επτά μήνες. 
·        Αφού  η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Αθηνών διορίζει τις διοικήσεις του Ευγενίδειου Θεραπευτηρίου σίγουρα δεν είναι Ιδιωτικό…
·        Σουηδοί επιστήμονες φιλτράρουν το διοξείδιο του άνθρακα με φύκια
·        Και δεν είναι μεταξωτές κορδέλες αλλά ένας αποτελεσματικό τρόπος για να ελαχιστοποιηθούν οι ρύποι…




Δεν υπάρχουν σχόλια: