ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Τσίπρας προς Γιούνκερ: Αποφασισμένοι για ανάκαμψη

«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάκαμψη, πλέον είμαστε αποφασισμένοι να ανακάμψουμε, αυτό είναι το μήνυμα», είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στην αρχή της συνάντησης που είχαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, λίγη ώρα πριν την τελετή αναγόρευσης του προέδρου της Κομισιόν σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, ενώ ο κ. Γιούνκερ αναγνώρισε την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και δήλωσε ότι οφείλει φόρο τιμής στον ελληνικό λαό για τις θυσίες που κάνει.

 
«Η επίσκεψή σας λαμβάνει χώρα σε μια σημαντική στιγμή για την Ελλάδα. Σας ευχαριστώ πολύ για την ανακοίνωσή σας χθες ότι κινήθηκε η διαδικασία τερματισμού της διαδικασίας υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα, πολύ σημαντικό μήνυμα», τόνισε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

«Οφείλω να σας υπενθυμίσω ότι η διαδικασία αυτή κινήθηκε το 2009 όταν το ελληνικό έλλειμμα ήταν στα 15,1% του ΑΕΠ. Τώρα βρίσκεται στο 1,2% ενώ οι προβλέψεις για το 2018 είναι πολύ αισιόδοξες και αυτό οφείλεται στις τεράστιες προσπάθειες που έχει καταβάλει ο ελληνικός λαός, στις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι μοναδική συγκυρία για την Ελλάδα. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην ανάκαμψη πλέον, είμαστε αποφασισμένοι να ανακάμψουμε. Αυτό είναι το μήνυμα».

Ένταση σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή διαδήλωση ενάντια στην ανακήρυξη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, σε επίτιμο διδάκτορα της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ.
 
Οι συμμετέχοντες στην πορεία, ήταν μέλη της ΛΑΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, φοιτητικοί σύλλογοι, συλλογικότητες κ.ά., που επιχείρησαν να «σπάσουν» τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθούν προς το Μέγαρο Μουσικής, αλλά οι αστυνομικοί τους απέτρεψαν κάνοντας και περιορισμένη χρήση χημικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: