ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πάλι το έκαναν το...θαύμα τους οι ανώτατοι δικαστικοί!


Το εν εξελίξει δικαστικό πραξικόπημα, με τις ανάλγητες αποφάσεις του, πρέπει να σταματήσει!

Αντιδράσεις προκαλεί  στους εργαζομένους η... άδικη απόφαση του Αρείου Πάγου, σχετικά με τους μισθούς εργαζομένων, που εάν δεν καταβάλλονται και προβούν σε επίσχεση οι εργαζόμενοι, τότε κινδυνεύουν με απόλυση!

Είναι προφανές ότι με αυτή την απόφαση όλοι οι μπαχτατζήδες εργοδότες, καμόμενοι ότι αδυνατούν να πληρώσουν τους εργαζομένους τους, θα τους φεσώνουν, μέχρι να απελπίζονται οι εργαζόμενοι και να τα παρατούν.


Η τακτική αυτή είναι ολοφάνερο ότι έρχεται σε αντίθεση, όχι μόνον με την ισχύουσα πεπατημένη εδώ και χρόνια, αλλά αλλάζει κιόλας δεδομένα που θεωρούνταν ακράδαντα. Και όλο αυτό γιατί εργαζόμενοι στα χαμηλά στρώματα, όπως δείχνουν δημοσκοπήσεις που διενεργούνται, δείχνουν να στηρίζουν την κυβέρνηση στο έργο της, κάτι που δεν είναι ανεκτό από το ανώτατο δικαστικό σώμα, μέλη του οποίου καταλαβαίνουν ότι θα τους κοπούν προνόμοια και γιαυτό αντιτάσσονται στο κυβερνητικό έργο.   
 
Το εν εξελίξει δικαστικό πραξικόπημα πρέπει να σταματήσει. Δεν έχουν όρια στην κοινωνική αναλγησία τους!!! Ξεφτιλίζουν κάθε έννοια ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης!!! Δεν είναι απλά ταγμένοι ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας και των εργαζόμενων!!! Είναι εξαρτημένοι (αναρωτιέμαι με σχέση εμμίσθου υπαλλήλου;;) από τους μπαταχτσήδες εργοδότες!!! Άραγε κάτω από ποια «… συναλλακτικά ήθη…» παίρνετε τέτοιες κραυγαλέες αποφάσεις κύριοι «δικαστές»;;;

Τα παραπάνω ερωτήματα θέτει ο τ. περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Λύχρος της ΠΔΕ.

«ΚΑΙ ΜΕΣΑ σε αυτό το κλίμα κάποιος σφύριξε στον Κυριάκο ότι είναι ευκαιρία να κάνει αντιπολίτευση κατά της κυβέρνησης, υπερασπιζόμενος την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης, ασχέτως αν κανείς δεν αμφισβήτησε την ανεξαρτησία της. Εδώ όμως δεν έχουμε να κάνουμε με την ανεξαρτησία, αλλά με την αδυναμία της δικαιοσύνης και τις παρεμβάσεις της που καθορίζουν τις ζωές και τις τύχες των ανθρώπων. Τις παρεμβάσεις της, που περιορίζουν την κυβέρνηση να κυβερνήσει! Και όπως είχε πει το 2013 ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Ν. Δένδιας: “Και οι κρίνοντες κρίνονται», ασκώντας ντιρέκτ κριτική σε δικαστικούς λειτουργούς λέγοντας ότι: "εξαιτίας παραλείψεων μιας μειοψηφίας δικαστικών λειτουργών, σήμερα διαφεύγουν των συνεπειών του νόμου όχι μόνο τρομοκράτες, αλλά και κατηγορούμενοι για πάσης φύσεως εγκληματικές πράξεις"», γράφει στην ΑΥΓΗ της Κυριακής χθες ο αρθρογράφος Δημ. Χρήστου.

Η δημοτική σύμβουλος της ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Ουρανία Μπίρμπα, μέσα από το προσωπικό της fb, θέλοντας να διαδηλώσει την αντίθεσή της σε όλο αυτό το κλίμα του ζόφου, που διαμορφώνεται από το ανώτερο δικαστικό απαράτ, το οποίο μάλιστα τελευταία  εκφράζεται με το συνδικαλιστικό του όργανο ως να πρόκειται για το σωματείο εκδωροσφαγέων στα εμφυλιακά χρόνια, που έβγαινε με ανακοίνωσή του στην Πάτρα και θέλοντας να δείξει την εθνικοφροσύνη του, απειλούσε να εκδοροσφαγιάσει τους κομμουνιστές στασιαστές(!), γράφει τα παρακάτω:  
 
Οι αδέκαστοι ανώτατοι δικαστές των μισθοδικείων κ των παχυλών αναδρομικών ξαναχτύπησαν ...
Σύμφωνα με τον Άθλιο Πάγο σε περίπτωση που ο εργοδότης επικαλείται πρόσκαιρη οικονομική δυςκολία οι εργαζόμενοι πρέπει να ανεχθούν να εργάζονται απλήρωτοι ενώ σε περίπτωση που προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας είναι δυνατό να απολυθούν!!!!!!!

ΔΕΙΤΕ μερικά από τα σχόλια που προκάσλεσε αυτή η απόφαση του Αρειου Πάγου:
Σχόλια
Γιάνννης Χατζηχρήστος
Γιάνννης Χατζηχρήστος Αμεση εφαρμογη λοιπον στους Ανωτατους Δικαστικους! Στοπ πληρωμων τους μεχρι να στειλει και ο τελευταιος το ποθεν εσχες του. Και αν διαμαρτυρηθουν η κανουν επισχεση, απολυση χωρις δευτερη.
Georgia Manta-Efthimiou
Georgia Manta-Efthimiou Όλο και καλύτερα το πανε!
Γιάννης Γκόβας
Γιάννης Γκόβας ο ορισμός του βραχίονα


 
 
Νικολαος Τριανταφυλλοπουλος
Νικολαος Τριανταφυλλοπουλος Θα ήταν δίκαιη η απόφαση εάν συμπλήρωναν ότι σε περίοδο οικονομικής ευρωστίας της επιχείρησης ο εργοδότης θα πρέπει να δίνει το μεγαλύτερο ποσοστό από τα κέρδη στους εργαζόμενους και σε περίπτωση άρνησης η επιχείρηση να περνάει σε αυτούς και ο επιχειρηματίας τιμής ένεκεν να μην απολύεται.
Λύχρος Γιάννης
Λύχρος Γιάννης Έλεος!!!
Το εν εξελίξει δικαστικό πραξικόπημα πρέπει να σταματήσει
Δεν έχουν όρια στην κοινωνική αναλγησία τους!!!
Ξεφτιλίζουν κάθε έννοια ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης!!!
Δεν είναι απλά ταγμένοι ενάντια στα συμφέροντα της κοινωνίας και των εργαζόμενων!!!
Είναι εξαρτημένοι (αναρωτιέμαι με σχέση εμμίσθου υπαλλήλου;;) από τους μπαταχτσήδες εργοδότες!!!
Άραγε κάτω από ποια «… συναλλακτικά ήθη…» παίρνετε τέτοιες κραυγαλέες αποφάσεις κύριοι «δικαστές»;;;

Νίκη Κων Ντούκα
Νίκη Κων Ντούκα Αυτός πάντα ήταν ο Άρειος Πάγκος....
Anita Skaroni
Anita Skaroni Μήπως όμως ως κυβέρνηση θα μπορούσες να "θωρακίσεις" την εργατική νομοθεσία ώστε να ξεδοντιάσεις τους δικαστές; γιατί δεν περνάει η κυβέρνηση π.χ. μια τροπολογία ώστε η μη καταβολή μισθού να θεωρείται βλαπτική μεταβολή & ποινικό αδίκημα; γιατί κατηγορεί τους δικαστές για την απόφαση για την Ηριάννα και δεν αλλάζει τον αντιτρομοκρατικό, βάσει του οποίου κρατείται;
Ουρανία Μπίρμπα
Ουρανία Μπίρμπα Με βάση το σύνταγμα γνήσιος ερμηνευτής των νόμων είναι η νομοθετική εξουσία δλδ η βουλή και απαιτείται να πάρει πρωτοβουλίες η κυβέρνηση για να μπη φρένο στη μαφία των αδεκαστων.
Νίκη Κων Ντούκα
Νίκη Κων Ντούκα Με τα λόγια όμως και τις διαπιστώσεις, δεν προάγεται τίποτα.
Σε τρείς μήνες με τα ιδρύματα μας λέγανε ότι θα σταματήσει η αυθαιρεσία κι οι μασαμπούκες, έχουν περάσει εννέα κι ακόμη τίποτα.
Το θυμάσαι αυτό ε?

Τάκης Διακάτος
Τάκης Διακάτος ΤΑ ΓΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ !!
Πολυχρονης Θωιδης
Πολυχρονης Θωιδης ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: