ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Π. Σκουρλέτης: Ακούσατε ποτέ τον κ. Βενιζέλο, ή τον κ. Σημίτη να κάνουν αυτοκριτική;

Από αυτούς που μόλις τελειώσει η Εξεταστική, θα πάνε φυλακή κάποιοι; Δηλαδή μήπως έχουν παραγραφεί τα αδικήματα; Αυτή ήταν η ερώτηση του Πατρινού δημοσιογράφου Τάκη Χατζή, από τη συχνότητα του τηλεοπτικού  ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως». 

Κι έδωσε την αφορμή στον Πάνω Σκουρλέτη, υπ. Εσωτερικών της κυβέρνησης, να ξεσπάσει:


«Πολλοί από αυτούς έχουν το θράσος να μαζεύονται στο συνέδριο της ΔΗΣΥ να κάνουν reunion χωρίς ίχνος αυτοκριτικής. Ακούσατε ποτέ τον κ. Βενιζέλο που διέλυσε τα ταμεία να πει κάτι; Ακούσατε τον κ. Σημίτη τον πρωθυπουργό της δήθεν ισχυρής Ελλάδας;».

Κι έριξε τη  βόμβα του. Και τι βόμβα; Νετρονίου, που καταστρέφει τους ανθρώπους, αλλά διατηρεί τα κτίρια ανέπαφα! 

«Το tae kwon do έχει άδεια;», «Το 90% των Ελληνικών Πανεπιστήμιων, των Ελληνικών νοσοκομείων και η πλειοψηφία των Ολυμπιακών έργων είναι αυθαίρετα έργα» με αποτέλεσμα να μην μπορούν σήμερα να μπουν σε ευρωπαϊκά προγράμματα, είπε ο Π. Σκουρλέτης χθες Κυριακή στο ΣΚΑΙ. 

Και μας υπενθύμισε την ακαταστασία σε επίπεδο νομιμοποίησης, που επικρατούσε στα αθλητική κέντρα της Πάτρας. Θυμάμαι τον απελθέντα, με ευδόκιμη θητεία ως προέδρου στο ΠΕΑΚ, τον Κώστα Κόντη, που μιλήσαμε πριν δύο εβδομάδες στη βόλτα της Αγ. Νικολάου, που συναναντηθήκαμε και αναφέρθηκε στην έλλειψη πυρασφάλειας, που επικρατούσε στα υπόγεια του «Πεπανού», όταν ανέλαβε το ΠΕΑΚ.

Αναρωτιέμαι όμως, μήπως καλύτερη ήταν η κατάσταση και στα άλλα δημόσια κτήρια; Ολόκληρο πολυώροφο κτήριο Τελωνείου, πριν χρόνια κρίθηκε ακατάλληλο στον πρώτο σεισμό, καθώς διαπιστώθηκε, πως χτίστηκε δίπλα στη θάλασσα, στην περιοχή της Ψιλής και δεν διέθετε άδεια οικοδόμησης. Εντελώς αυθαίρετο.

Και σήμερα έχουν το θράσος να κατηγορούν την κυβέρνηση, διότι μέσα σε δύο που παρέλαβε Ελλάδα καταματωμένη και οικονομικά βουλιαγμένη, δεν την έφερε στα ίσια της; Και τα λένε ποιοι; Αυτοί που είχαν την κύρια και πλήρη ευθύνη να αναστηλώσουν τον τόπο από τις αυθαιρεσίες της Δεξιάς. Αλλά αντί αυτών, στογγυλοκάθισαν στις καρέκλες τις εξουσίας και έγιναν ίδιοι και χειρότεροι με τις δεξιές πολιτικές, που εφάρμοσαν!

Και κάτι ακόμη να υπενθυμίσω: Το κατέθεσε ο προφυλακισμένος Α. Μαρτίνης διοικητής του νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν», στην Εξεταστική:

Ο κύριος Σημίτης νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και μόλις πήρε εξιτήριο, ήρθε, με είδε και μου είπε: Ευχαριστώ για όλα Ανδρέα. Κι έφυγε αφήνοντας απλήρωτο το λογαριασμό του νοσοκομείου, σαράντα επτά χιλιάδες ευρώ!  

Αυτόν κάλεσε η κυρία Φώφη, στο ιδρυτικό συνέδριο της ΔΗΣΥ!

Ο άντρας της Φώφης απεκαλύφθη ότι ήταν αργόμισθος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και κάνει πως δεν καταλαβαίνει. Σύζυγός σου ήταν κυρία μου. Στον οικογενειακό κουμπαρά, πήγαιναν τρία χιλιάρικα κάθε μήνα! Δεν αναρρωτήθηκες από που είναι; Αλλά αφού και η ίδια βγήκε στα 45 της στη σύνταξη, γιατί να αναρωτηθεί για τα άλλα;

Θα τρίζουν τα κόκαλα του αείμνηστου Γεννηματά, στον τάφο του, με αυτά που ακούγονται...  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 
Λίστα «αργόμισθων» του Ντυνάν...
Δημοσίευση σχολίου