ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Ν. Παππάς: Τα κανάλια να μην ετοιμάζονται για απολύσεις«Στέλνω μήνυμα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν τους εργαζόμενους ως ασπίδα και έχουν αρχίσει τις απολύσεις σε STAR και ΣΚΑΪ»


Τα κανάλια να μην ετοιμάζονται για απολύσεις, τόνισε στη Βουλή ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς μία ημέρα μετά την γνωμοδότηση του ΕΣΡ για 7 τηλεοπτικές άδειες. Ο Ν. Παππάς ξεκαθάρισε ότι ισχύει ο νόμος που προβλέπει 400 εργαζόμενους ανά αδειοδοτημένο κανάλι (συνολικά 2.800) και αναφέρθηκε ονομαστικά στις απολύσεις που γίνονται σε STAR και ΣΚΑΪ. 

Παράλληλα επεσήμανε ότι με την απόφαση του ΕΣΡ δεν μένει πολύς χώρος για θεματικά κανάλια.

«Στέλνω μήνυμα σε αυτούς που χρησιμοποίησαν τους εργαζόμενους ως ασπίδα και έχουν αρχίσει τις απολύσεις σε STAR και ΣΚΑΙ», είπε ο Ν. Παππάς και συνέχισε: «να ετοιμάζονται για business plan με προσλήψεις». Παράλληλα επιτέθηκε στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο που είχε καταθέσει την σχετική ερώτηση συστήνοντας «σς μην ποντάρουν στη βοήθεια τη δική σας».

Αναφερόμενος στην γνωμοδότηση του ΕΣΡ για 7 άδειες σταθμών εθνικής εμβέλειας ο υπουργός επεσήμανε ότι «ο αριθμός 7 αφήνει πάρα πολύ λίγα περιθώρια για θεματικές άδειες». Ωστόσο υπογράμμισε ότι η γνωμοδότηση του ΕΣΡ καταρρίπτει «τις ανοησίες» για απεριόριστο αριθμό αδειών και υπενθύμισε ότι την άποψη για απεριόριστο αριθμό είχε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και το ΠΑΣΟΚ. «Θα ζητήσετε συγνώμη για αυτά που λέγατε για απεριόριστο αριθμό;», ρώτησε τον Α. Λοβέρδο.

«Είστε τελειωμένοι» απάντησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ισχυρίσθηκε ότι η τροπολογία με την οποία τα κανάλια πρέπει να εκπέμπουν και σε υψηλή (HD) και σε τυπική ευκρίνεια ως το 2021 είναι αντισυνταγματική γιατί δεν είχε γνωμοδότηση του ΕΣΡ. Εκτίμησε μάλιστα ότι και ο επόμενος διαγωνισμός που θα διενεργηθεί από το ΕΣΡ θα ακυρωθεί από τη δικαιοσύνη. 

«Η χώρα είναι στα όρια της δημοκρατική εκτροπής», είπε ο Α. Λοβέρδος και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ήθελε να κάνει την Ελλάδα «Βενεζουέλα και Βόρεια Κορέα».
Δημοσίευση σχολίου