ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

Έναρξη των 51ων Διεθνών Παιδικών Αγώνων Κάουνας


Αναμνηστική φωτογραφία εκπροσώπν με την ελληνική σημαία.


Έγινε χθες η έναρξη των 51ων Διεθνών Παιδικών Αγώνων, στην πόλη Κάουνας της Λιθουανίας, με κεντρικό σύνθημα: «Αθλητισμός – Δικαίωμα όλων των παιδιών», όπως επιτάσσει η Διεθνής Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού του 1989.

Στην έναρξη παραβρέθηκε η αντιπροσωπεία του Δήμου Πατρέων, με επικεφαλής τον  Αντιδήμαρχο Διοίκησης Διονύση Πλέσσα, ο οποίος είχε συνάντηση και με τον Δήμαρχο της πόλης. Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της συνάντησης του Αντιδημάρχου με τον ιδρυτή των Διεθνών Παιδικών Αγώνων, τον Σλοβένο, Μεθόδιο Κλέμενς, που στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο είδε τους ναζί να δολοφονούν τους γονείς του και τον αδελφό του. Μεγαλώνοντας οραματίστηκε Παιδικούς Αγώνες με το μήνυμα: Να μη ζήσει η ανθρωπότητα άλλες θηριωδίες των ναζί.

Η αποστολή απαρτίζεται από 3 αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και 7 αθλητές του Στίβου.

Την  αποστολή της Πάτρας συνοδεύει και ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, η δική μας πόλη», Νίκος Τζανάκος ως μέλος της διοίκησης της Οργάνωσης των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων.

Σήμερα ξεκίνησαν τα αγωνίσματα. Καλή επιτυχία στα παιδιά μας!

Δημοσίευση σχολίου