ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Στους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες Λιθουανίας



Αναχώρησε  προχθές Δευτέρα  3 Ιουλίου 2017, η αποστολή του Δήμου Πατρέων για τους 51ους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες και βρίσκεται ήδη στο Κάουνας της Λιθουανίας που φιλοξενούνται οι αγώνες από τις 4 μέχρι τις 9 Ιουλίου 2017.
Επικεφαλής της αποστολής και εκπρόσωπος του Δημάρχου Πατρέων είναι ο  Αντιδήμαρχος  Διοίκησης Διονύσιος  Πλέσσας. 

Η αποστολή απαρτίζεται από 3 αθλητές της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τον προπονητή Μιχάλη Κατσικαδέλλη και 7 αθλητές του Στίβου με την προπονήτριά Δήμητρα Σκλάβου.
Αρχηγός της αποστολής είναι ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής Κωνσταντίνος  Μπονέλης.
Την  αποστολή της Πάτρας συνοδεύει και ο επικεφαλής της παράταξης «Πάτρα, η δική μας πόλη», Νίκος Τζανάκος ως μέλος της διοίκησης της Οργάνωσης των Παγκόσμιων Παιδικών Αγώνων.
Η έναρξη των αγώνων γίνεται σήμερα Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017 στις 19:00 ώρα Ελλάδας, καθώς επίσης σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Κάουνας θα δεξιωθεί τους εκπροσώπους των πόλεων απ’ όλο τον κόσμο που συμμετέχουν, με τους οποίους θα ανταλλάξει εθιμοτυπικά δώρα.
Ο Δήμος  μας συμμετέχει ανελλιπώς τα τελευταία 17 χρόνια σε αυτούς τους τόσο σημαντικούς Διεθνείς αγώνες για παιδιά 12 – 15 ετών, οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Δ.Ο.Ε. και έχουν κύριο στόχο να αναπτύξουν την γνωριμία και τη φιλία ανάμεσα σε παιδιά απ’ όλο τον κόσμο, διαφορετικής φυλής, θρησκείας και κουλτούρας και να προωθήσουν την ειρήνη.
Η αποστολή της πόλης μας πηγαίνει στους Διεθνείς Παιδικούς Αγώνες με κεντρικό σύνθημα «Αθλητισμός – Δικαίωμα όλων των παιδιών», όπως επιτάσσει η Διεθνής Σύμβαση για τα δικαιώματα του παιδιού του 1989.

Δεν υπάρχουν σχόλια: