ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Λαγανάς: Άγρια δολοφονία 22χρονου τουρίστα

Συνελήφθησαν ο 34χρονος Έλληνας μπάρμαν  και ο 33χρονος υπεύθυνος ασφαλείας!

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας ενός 22χρονου Αμερικανού έξω από κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου τα ξημερώματα της Παρασκευής.


Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 03:30 το πρωί όταν μία παρέα Σέρβων και μία παρέα Αμερικανών τουριστών ήρθαν στα χέρια. 

Κατά τη διάρκεια του καυγά ο 22χρονος βγήκε από το μπαρ, ωστόσο ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον Έλληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν.

Το πιο ανατριχιαστικό από όλα είναι ότι από οπτικό υλικό που έχει στην κατοχή της η αστυνομία αποδεικνύεται ότι ο ξυλοδαρμός του 22χρονου διήρκησε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, ήταν όμως ήδη αργά. Οι γιατροί ανέφεραν ότι ο θάνατός του οφείλεται σε βαριές κρανιογκεφαλικές κακώσεις.

Όπως μετέδωσε το star.gr συνελήφθησαν ένας Έλληνας μπάρμαν 34 ετών και ο 33χρονος υπεύθυνος ασφαλείας.
Επίσης η αστυνομία προχώρησε και σε αρκετές προσαγωγές για να διευκρινίσει αν συμμετείχαν και άλλοι στον ξυλοδαρμό του νεαρού τουρίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: