ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

«Εσύ δεν έζησες τη χούντα και τον Παπαδόπουλο!»


"Μπορεί να μην έζησε τη χούντα και τον Παπαδόπουλο η κυρία, αλλά δεν έχει ακούσει τίποτα;  Η οικογένεια της δεν της έχει μιλήσει ποτέ;", λέει η Ντίνα Πεταλά (φωτογραφία) για την υπερφίαλη Ζωή Κωνσταντοπούλου!


Απάντηση της Ντίνας Πεταλά, Γραμματέας του Συλλόγου «Πέτρινα Χρόνια» στην Ζωή Κωνσταντοπούλου, που έρχεται σήμερα στην Πάτρα

«Οι αγωνιστές που εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, που πέρασαν τα πάνδεινα από τον Παπαδόπουλο και την χούντα δεν μπορούν να σε επακολουθήσουν στο εξωφρενικό παραλήρημα  σου»!


Με τα παραπάνω, που αφορούν την αυθάδη παρουσία της υπερφίαλης Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τον παραλληλισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, απαντά μεταξύ άλλων εκ μέρους του Συλλόγου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων «Πέτρινα Χρόνια» η γραμματέας τους Ντίνα Πεταλά.

Ολόκληρη η απάντηση της είναι η παρακάτω:

«Με απίστευτη αυθάδεια, με ύφος 40 καρδιναλίων  η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξίσωσε τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξη Τσίπρα με τον Δικτάτορα Παπαδόπουλο!

Μπορεί να μην έζησε τη χούντα και τον Παπαδόπουλο η κυρία, αλλά δεν έχει ακούσει τίποτα;  Η οικογένεια της δεν της έχει μιλήσει ποτέ;

Η Δημοκρατική Πάτρα, την οποία επισκέπτεσαι σήμερα  κυρία Κωνσταντοπούλου, δεν θα σου το συγχωρήσει αυτό.  Η Πάτρα των δημοκρατικών αγώνων, η γενιά της Εθνικής Αντίστασης, η γενιά της εξέγερσης του Πολυτεχνείου δεν έχουν ξεχάσει.

Οι αγωνιστές που εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν, που πέρασαν τα πάνδεινα από τον Παπαδόπουλο και την χούντα δεν μπορούν να σε επακολουθήσουν στο εξωφρενικό παραλήρημα  σου!

 Και θα δώσουν την δική τους απάντηση και σε εσένα και στο κόμμα σου που σε καλύπτει!

Η αρχομανία, η υπέρμετρη φιλοδοξία έχουν και τα όρια τους!
Ο σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα!

 ΝΤΙΝΑ ΠΕΤΑΛΑ
Γραμματέας Συλλόγου Εξορισθέντων και Φυλακισθέντων περιόδου 1945-1974 "ΠΕΤΡΙΝΑ  ΧΡΟΝΙΑ"»

Δεν υπάρχουν σχόλια: