ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Με το λαό Μπροστά, για την Ελπίδα, ΟΧΙ στην υποτέλεια


Χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο με εχθρό τον χρόνο, καθώς στις 10 μμ θα άρχιζε το ματς, που θα προβάλλονταν από την τηλεόραση! Λίγο πριν αρχισει η ομιλία Τσίπρα.


Θύμιζε συγκέντρωση  του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, αυτή της πλατείας Γεωργίου Πάτρας με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα!






ΔΕΙΤΕ το βίντεο από την ομιλία Τσίπρα στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας. Ήταν μία συγκέντρωση, που δεν υπολείφθηκε σε τίποτα από την συγκέντρωση στην ίδια πλατεία που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα της αντιπολίτευσης. Συμμετείχαν σύντροφοι και φίλοι που είχαν να ιδωθούν χρόνια, προερχόμενοι από τον ανανεωτικό αριστερό χώρο.

Χαρακτηριστικό της συμμετοχής των πολιτών ήταν η ασφυκτική κατάληψη των τραπεζοκαθισμάτων των γύρω καφενείων, από συμμετέχοντες στην συγκέντρωση.



Αγωνιστικό παρών έδωσαν οι βουλευτές Αχαΐας του κόμματος Μ. Κανελλοπούλου, Σία Αναγνωστοπούλου, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Βαρεμένος, ο επικεφαλής της ΡΑΠ, Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη Κώστας Σπαρτινός, ο δημοτικός σύμβουλος Ανδρ. Παναγιωτόπουλος, ο γραμματέας του Δήμου Πατρέων Ηλίας Γρηγόρης, η δημοτική σύμβουλος Ουρανία Μπίρμπα, η γραμματέας των «Πέτρινων Χρόνων» Ντίνα Πεταλά, ο π. πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτ. Ελλαδος , Νίκος Κοντοές,  συνδικαλιστές, πολίτες των κινημάτων της πόλης, παλιοί αγωνιστές της εθνικής Αντίστασης, του αντιδικτατορικού αγώνα και πολλοί άλλοι.

ΔΕΙΤΕ μερικές φωτογραφίες ακόμη από το φακό του Istologiou G. Mosxou







Δεν υπάρχουν σχόλια: