ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Γυρίστε μια βόλτα στις πιάτσες και θα ακούστε τι μπινελίκι τρώνε οι Σαμαροβενιζέλοι και η στάση τους!

Τα κομματικά καπέλα στα συνδικάτα στους μαζικούς χώρους είναι που διέλυσαν το  συνδικαλιστικό κίνημα και άλλα κονωνικά κινήματα και σήμερα οι νέοι ακούν για συνδικαλισμό και ξερνάνε!



Κι αυτοί μένουν ικανοποιημένοι;
 Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

Σωθήκαμε επιτέλους. Να είναι καλά αυτά τα παιδιά οι Σαμαροβενιζέλοι, που μεριμνούν για τα περήφανα γηρατειά και τους κόβουν το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια! 

Από την πρώτη μέρα του 2015 επιβάλλεται σύνταξη πείνας, που θα αρχίζει από 360 ευρώ! 

Λήστεψαν τα λεφτά από τα Ταμεία με το PSI, έκοψαν τους μισθούς στη μέση, ανέβασαν τις τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης και τώρα ετοιμάζουν και το τελικό χτύπημα.

Κι από πάνω μας κοροϊδεύουν με χρήση δήθεν έγκυρων και ανόθευτων συντελεστών, οι οποίοι όμως δεν βγάζουν παραπάνω σύνταξη από όσοι φθάνει με τα βίας να πάρεις ένα πακέτο τσιγάρα και έναν καφέ στο καφενείο.


Αυτοί οι αλητήριοι βάλθηκαν να κλείσουν τους συνταξιούχους στις τρύπες τους, να μην διαμαρτύρονται. Κι από πάνω μιλούν για την ανάγκη νέας κυβέρνησης εθνικού σκοπού, προκειμένου να βγάλουν Πρόεδρο συναινετικά βάζοντας στο τρυπάκι και τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να μείνει η κυβέρνηση των δουλοπρεπών άλλο ενάμισι χρόνο μετά την εκλογή Προέδρου-κουτσουνιού για το κουκλοθέατρο! Και να συνεχίσουν να εξαθλιώνουν τον κόσμο όλο, προκειμένου να δείξουν οι δούλες, πόσο πιστές είναι στη Μέρκελ!

Αμ δε. Ο Αλέξης τους το διαμήνυσε πάλι. Ότι σκατά και να αποφασίσετε χωρίς το ΣΥΡΙΖΑ, εμείς δεν θα το αναγνωρίσουμε. Σε λίγο είμαστε κυβέρνηση και να δούμε απ’ όλους σας ποιανού ο κώλος θα τρέμει περισσότερο!

Συγγνώμη για την λεκτική παρεκτροπή –κάτι που δεν συνηθίζει το Istologio G. Mosxou- αλλά όταν μαθαίνεις από φιλοκυβερνητική πηγή τι ετοιμάζονται να σκαρώσουν σε ανθρώπους που πρόσφεραν στην πατρίδα μας επί 35 χρόνια, δικαιούνται σύνταξη αξιοπρεπή, αλλά αυτά τα ρετάλια της πολιτικής τούς ρίχνουν στον Καιάδα, ε τότε νομίζω ότι ο καθένας μας έχει δικαίωμα πολλά περισσότερα να πει.

Γυρίστε μια βόλτα στις πιάτσες των πολιτών, γερόντων αλλά και νεοτέρων και θα ακούστε τι μπινελίκι τρώνε οι Σαμαροβενιζέλοι, υπουργοί και βουλευτές, ιδίως οι δεύτεροι, που έκαναν πάλι την κότα και έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά ως παλιόπανα θα επισκεφθούν πάλι την εκλογική τους περιφέρεια για να ζητήσουν ψήφο! Ακούστε ακόμη την απογοήτευση των πολιτών από την στάση της ηγεσίας του ΚΚΕ, που την οικτίρουν ακόμη και ψηφοφόροι τους, οι οποίοι διαχωρίζοντας τη θέση τους δηλώνουν ξεκάθαρα ότι θα στηρίξουν ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη φορά κι ας περιμένουν οι ηγήτορες του Περισσού με τα «εικονίσματα» του Στάλιν στα χέρια. Άλλωστε δεν έχουν διάθεση για να αναλλάβουν κυβερνητικές ευθύνες σε μία κυβέρνηση της αριστεράς με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ.

Διότι τώρα προέχει η ανάγκη να απαλλαγεί ο τόπος από τα σάυλωκ που σαν πιτ μπούλ έχουν πέσει πάνω στη σάρκα του ελληνικού λαού, τέσσερα χρόνια τώρα!

Κι όταν θα έρθει η στιγμή των εκλογών ας του πούμε όλοι μαζί να πάνε κατά διαόλου, από κει που ήρθαν. Γιατί αυτοί είναι άνθρωποι διαβολικοί. Εωσφόροι πραγματικοί.

Και να ρίξουμε ψήφο στον Αλέξη. Να μην δούνε ούτε έναν ψήφο μέσα στην κάλπη τους. Να την πάθουν όπως η Τανσού Τσιλέρ στην Τουρκία, που μαζί με τους παλαιοκομματικούς φάγανε φούμο στη μούρη!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: