ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Του κακοφαίνεται του Κυριάκου που δεν θα είναι υπουργός

Καλή η καρέκλα που κάθεται στο γραφείο που του χάρισε η Ζήμενς γιατί ήταν ομορφόπαιδο ο Κυριάκος, ο υπουργός μας!

 

«Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. μας γυρίζει στο '85 και στον "Αυριανισμό"...» είπε στο Mega το πρωί!


Με το «ξαναζώ το '85 και τον "Αυριανισμό". Αυτό το έργο δεν θέλω να το ξαναδώ...» ολοκλήρωσε ο Υπουργός Δ.Μ.Η.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, τη συνέντευξή του, στο Mega σήμερα το πρωί, σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με την Προεδρική εκλογή. Δηλαδή που επιμαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ να ασκήσει το συνταγματικό του δικαίωμα, να μην ψηφίσει νέο πρόεδρο, της αρεσκείας του δύδιμου που έχει καταβαραθρώσει τη χώρα, το οποίο θα έδινε  παράταση πολιτικής ζωής, τεχνητή αναπνοή για ενάμισι ακόμη χρόνο!

Προφανώς βλέπει την καρέκλα του να τρίζει ο ευγενής γόνος της βαρωνίας των Μητσοτακαραίων, που δεν έχουν "στουμπήσει" μεροκάματο στη ζωή τους και το επάγγελμά τους είναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ!

Διαβάστε όμως και τι άλλο ακόμη τι είπε ο γιος του αποστάτη Μητσοτάκη και μην απορήσετε! 

Σύστημα αξιολόγησης υπήρχε και υπάρχει. Δεν το έφερα εγώ... Απλά μπήκε η ποσόστωση γιατί κατά το παρελθόν όλοι σχεδόν οι δημόσιοι υπάλληλοι έπαιρναν... 10 κατά την αξιολόγηση» τόνισε  μιλώντας για το θέμα της αξιολόγησης στο Δημόσιο, σήμερα το πρωί, στο mega.

Άλλωστε θα προσέθετε ο διαχειριστής του μπλογκ, ευκαιρίας δοθείσης να απολήσουμε και καμιά 15αριά χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, ώστε να βγάλουμε και την υποχρέωση προς την γερμανική Ζήμενς, που έκανε τον κόπο να μου αλλάξει τα έπιπλα του γραφείου, έτσι γιατί είμαι ομορφόπαιδος όταν γίνομαι υπουργός! Αλλά και να δείξουμε καλά παιδιά προς την Μέρκελ! 

Γι αυτό κατηγορηματικά τόνισε:

«Ρητά και κατηγορηματικά δε συνδέεται η αξιολόγηση με απολύσεις, ούτως ή άλλως δεν προβλέπεται πουθενά κάτι τέτοιο στο νόμο. Άρα όσοι το λένε αυτό ψεύδονται, όπως ψεύδονται όταν λένε, ότι υπάρχει ποσοτικός στόχος απολύσεων το 2015».

«Σε όλα τα Υπουργεία έχει εφαρμοστεί η ποσόστωση (σ.σ.: απολύσεων) κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης, η οποία θα ολοκληρωθεί έως και το τέλος του έτους. 

Σχετικά με τους Δημάρχους που έχουν εμποδίσει την αξιολόγηση θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Το αν θα τύχουν έκπτωσης του αξίωματός τους, θα το αποφασίσει ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης και όχι εγώ. Δεσμεύομαι, όμως, προσωπικά, ότι και εκεί η διαδικασία θα ολοκληρωθεί. Υπάρχει αυτή η αντίδραση γιατί κάποιοι φοβούνται» συμπλήρωσε.

Ξέχασε να ξεκαθαρίσει. Μετά το βράδυ των εκλογών, που δεν θα έχει βρει ούτε τον δικό του ψήφο στην κάλπη, ποιος θα είναι που απολογηθεί στη Δικαοσύνη, για τις ανομίες του, δεν το είπε!

«Επαναφορά στη νομιμότητα και την κανονικότητα ζητώ ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης» είπε ο γιος του Μητσοτάκης, μιλώντας για τις απολύσεις στο Δημόσιο, το 2015, τονίζοντας, πως απολύσεις θα υπάρξουν και μέσα στο έτος αυτό, από όσους χρησιμοποίησαν πλαστά δικαιολογητικά κατά την πρόσληψή τους στο Δημόσιο, ή παρατύπως έγινε η μετατροπή των συμβάσεων εργασίας τους σε αορίστου από ορισμένου χρόνου. «Δεν πιστεύω να μη θέλετε να γίνει κάτι τέτοιο, επειδή ο ποσοτικός στόχος λήγει στο τέλος του έτους;» διερωτήθηκε.

Και ποιος ήταν  κυβέρνηση τόσα χρόνια που έγιναν αυτές οι... παρανομίες που τώρα τις ανακάλυψες κύριε Μητσοτάκη; Μήπως η ΝΔ  κια τρο ΠΑΣΟΚ, ή μήπως η Μαρία η Πενταγιώτισσα;

Αλλά ο γιος του παντιέρα Μητσοτάκη έγινε και μαραθωνολόγιος: Μίλησε για την έξοδο από το μνημόνιο που είχε εξαγγείλε ο Αντωνάκης ο οποίος  μόλις τον απείλησε η Μέρκελ και οι τοκογλύφοι των αγορών που τον πήραν μυρωδιά ότι ούτε ένα όχι δεν έχει την τόλμη να πεί και άρχισαν το ανέβασμα των σπρεντ, και τότε κατέβασε τους τόνους, ο Κυριάκος άρχισε να βγάζει πορίσματα. Ακούστε τι είπε:

«Η τοποθέτηση του Πρωθυπουργού, ότι πρέπει να υπάρξει μία προληπτική γραμμή χρηματοδότησης για μένα είναι σωστή. Δεν μπορεί κάποιος που ήταν στο νοσοκομείο την επόμενη μέρα που θα βγει να πάει να τρέξει Μαραθώνιο...» τόνισε, χαρακτηριστικά, ο Υπουργός, σχολιάζοντας το θέμα της ολοκλήρωσης του Μνημονίου την 31/12/2014 και το από πού θα βρεθούν χρήματα, στην περίπτωση που κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. 

Που μαξιλαράκι σημαίνει διαιώνιση των μνημομίων. Διότιόταν ζητάς χρήματα, λογικό είναι αυτοί που θα στα δώσουν να σου κατεβάζουν, όχι τα επιτόκια, αλλά τα... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: