ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Παρακαλούμε, παίρνετε φαράσι και σκουπάκι όταν βγάζετε βόλτα τον Πάγκαλό σας!

«Εθνικοφασιστικό Κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει ο "μαζί τα φάγανε"!



«Ο Σαμαράς έκανε σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη χώρα και πρέπει να τις συνεχίσει ακόμα και αν χάσει τις Εκλογές» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, οποίος, παράλληλα, εξαπέλυσε πολυμέτωπη επίθεση προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α., τον οποίο κατηγόρησε, πως αποτελεί ένα "άκρο" με την "ακροδεξιά", χαρακτηρίζοντας την "Κουμουνδούρου" ...«λαϊκίστικο, Εθνικοφασιστικό Κόμμα»!

«Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα Κόμμα με φασιστική νοοτροπία», τόνισε ο πρώην Υπουργός, προσθέτοντας, πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Κατηγόρησε τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, αλλά και τους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους «πολιτικάντηδες» και ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά, κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της Ελληνικής κοινωνίας, ενώ εκτίμησε, πως ενδεχόμενη εκλογική νίκη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα έστελνε το ίδιο βράδυ μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα «και θα την καταποντίσουν» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Αναφορικά με την Προεδρική εκλογή, ο Θεόδωρος Πάγκαλος σχολίασε, πως είναι απίθανο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: