ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο θα καλύπτει ο Σαμαράς τον Ντινόπουλο για την απάτη στον ΕΔΟΕΑΠ;

ΣΥΡΙΖΑ: Πόσο θα καλύπτει ο Σαμαράς τον Ντινόπουλο για την απάτη στον ΕΔΟΕΑΠ;
Ο Αντ. Σαμαράς δεν τολμά να αγγίσει τον στενό συνεργάτη του Αργ. Ντινόπουλο, έρμαιος των ακροδεξιών!



Δηλώνει άνεργος δημοσιογράφος, ζητεί διακανονισμό του χρέους του προς το ασφαλιστικό του Ταμείο ΕΔΟΕΑΠ και μηνύει την Εφ.Συντ., που τον αποκάλυψε



Για μείζον πολιτικό και ηθικό ζήτημα για την κυβέρνηση κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την πρωτοφανή, όπως δηλώνει, απάτη του υπουργού Εσωτερικών, Α. Ντινόπουλου σε βάρους του επικουρικού ταμείου των δημοσιογράφων, την οποία αποκάλυψε με σημερινό δημοσίευμα η Εφημερίδα των Συντακτών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο υπουργός Εσωτερικών "κατηγορείται ότι έκλεβε κανονικότατα το ΕΔΟΕΑΠ, αφού δεν πλήρωνε τις εισφορές του δηλώνοντας άνεργος (!!!), ενώ ταυτόχρονα αξιοποιούσε τις ιατροφαρμακευτικές παροχές του ταμείου, φτάνοντας σήμερα να χρωστά γύρω στα 30.000 ευρώ σε εισφορές".

"Το λιγότερο που θα περίμενε κανείς από μια κυβέρνηση που πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις και κυνηγά επαγγελματίες με ελάχιστα χρέη, θα ήταν οι υπουργοί της να μην δηλώνουν άνεργοι για να γλυτώσουν από τις ασφαλιστικές τους εισφορές", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, και διερωτάται:
"Για πόσο ακόμα θα ηγείται ο κ. Ντινόπουλος ενός τόσο κρίσιμου υπουργείου και θα τον καλύπτει ο κ. Σαμαράς;"

Άνεργος-μαϊμού ο Αργ. Ντινόπουλος


Στα πράσα για εξαπάτηση του ΕΔΟΕΑΠ, πιάστηκε ο υπουργός Εσωτερικών Αργ. Ντινόπουλος. Το επικουρικό Ταμείο των δημοσιογράφων του ζητεί να καταβάλει περίπου 30.000 ευρώ που όφειλε να είχε πληρώσει και να επιστρέψει τα χρήματα των ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών που του παρείχε το Ταμείο, ενώ δεν το εδικαιούτο.

Σύμφωνα με την ΕφΣυν, ο Αργ. Ντινόπουλος από το 2008 οπότε – κατά δήλωσή του – εγκατέλειψε το δημοσιογραφικό επάγγελμα καθώς εξελέγη βουλευτής, δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ στο Ταμείο, ενώ έως σήμερα αξιοποιεί συστηματικά τις ιατροφαρμακευτικές παροχές και υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.

Κάνοντας ότι δεν γνώριζε τίποτα για τις οικονομικές του υποχρεώσεις βάσει του νόμου, παρά τις ειδοποιήσεις των υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ, δεν είχε καταβάλει τα οφειλόμενα.

Μάλιστα, από τον Ιούνιο του 2013 προσπαθεί να πετύχει "διακανονισμό" των οφειλών του ως "άνεργος".

Με την χθεσινή του απόφαση το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ τον καλεί να καταβάλει για τα 5 πρώτα χρόνια της "προαιρετικής" ασφάλισής του 17.138.86 ευρώ, που μαζί με τις προσαυξήσεις φθάνουν τις 30.000 ευρώ, αλλά και να επιστρέψει όλα τα χρήματα που αναλογούν στις ιατρικές, φαρμακευτικές και εργαστηριακές υπηρεσίες τις οποίες του παρείχε ο ΕΔΟΕΑΠ από τις 27/6/2013 έως και τις 22/10/2014.

Και μήνυση κατά της Εφ. Συντακτών

Μήνυση και αγωγή κατά της Εφημερίδας των Συντακτών καταθέτει ο υπουργός Εσωτερικών, Αργύρης Ντινόπουλος, για το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, ο ΕΔΟΕΑΠ του ζητεί να καταβάλει 30.000 ευρώ που όφειλε να είχε επιστρέψει στο Ταμείο.

Σε ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται ότι ο Αργ. Ντινόπουλος "περιμένει να λάβει γνώση της απόφασης του χθεσινού (22-10-2014) διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ ώστε να προχωρήσει στις δέουσες δικαστικές ενέργειες".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση "είναι χαρακτηριστικό ότι την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ την πληροφορήθηκε από την «Εφημερίδα των Συντακτών» καθώς και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο που την εμφανίζουν με διαφορετικό, κατά περίπτωση, περιεχόμενο".

Επίσης με ανακοίνωσή του ο υπουργός Εσωτερικών κάνει λόγο για "λαϊκά δικαστήρια" και "λασπολόγους", υποστηρίζοντας ότι εδώ και ενάμιση χρόνο ζητεί να προσδιορίσει ο ΕΔΟΕΑΠ το ποσό των εισφορών του στον κλάδο υγείας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: