ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Στη συνεδρίαση του Κ.Α.Σ. ο Απ. Κατσιφάρας για τη Μίνι

Φωτογραφία αρχείου από τις ανασκαφές στα Ταμπάχανα Πατρών.


Στη συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης 23 Οκτωβρίου, θα παραβρεθεί ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Ο κ. Κατσιφάρας επιθυμεί να βρίσκεται προσωπικά ο ίδιος στη συνεδρίαση, καθώς θα συζητηθεί το θέμα των ευρημάτων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας στο σημαντικό έργο της Μικρής Περιμετρικής Πατρών, στο σημείο της πλατείας Ταμπαχάνων.

Σκοπός της παρουσίας του Περιφερειάρχη στη συνεδρίαση είναι να ζητήσει την επίσπευση των διαδικασιών για την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο χρονοδιάγραμμα του έργου, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί.

«Δε θα αφήσουμε τίποτα να μπει εμπόδιο στην υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου που θα δώσει πνοή στην Πάτρα αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Με συνεργασία και σωστή συνεννόηση όλα θα γίνουν στην ώρα τους», υπογράμμισε ο κ. Κατσιφάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: