ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

16 συν ένας ο επανεμφανιζόμενος Γιωργάκης, που δηλώνει παρών!

Δυστοκίες Βενιζέλου, που πανταχού παρούσα βλέπει την ομάδα η οποία αμφισβητεί τον ηγετικό του ρόλο!

Επανεμφάνιση του Γιώργου Παπανδρέου κρύβει τροπολογία 17 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε στο νομοσχέδιο για την διάθεση δημοσίων εγγράφων που ψηφίζει αύριο η Βουλή. Οι βουλευτές ζητούν να μην παρακρατούνται οι κοινοτικές επιδοτήσεις προς τους αγρότες που έχουν οφειλές, και να βελτιωθεί και ο τρόπος καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών του ΟΓΑ με την εφαρμογή ανάλογων  διαδικασιών εθελοντικής εκχώρησης ενισχύσεων με βάση δήλωση του δικαιούχου όπως ακριβώς εφαρμόζεται σήμερα με τον ΕΛΓΑ.

Την τροπολογία υπογράφουν: Παναγιώτης Ρήγας, Χρήστος Γκόκας, Γιάννης Κουτσούκος, Κώστας Τριαντάφυλλος, Γιάννης Δριβελέγκας, Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, Αχμέτ Χατζηοσμάν, Δημήτρης Σαλτούρος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μιχάλης Κασσής, Πύρρος Δήμας, Θανάσης Μωραΐτης, Συμεών Κεδίκογλου, Νίκος Σηφουνάκης, Απόστολος Κακλαμάνης και  Γιώργος Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: