ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μπαρούτι μυρίζει στον Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πάτρας

Μπαλάκι από δασκάλα σε δασκάλα θέλουν να κάνουν τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της οδού Σωτηριάδου, ο Επιτροπος και το μνημονιακό Υπουργείο, διότι τώρα ανακάλυψαν πως οι δασκάλες δεν είναι απόφοιτες από την σχολή της Οξφόρδης! Όταν γίνονταν οι τοποθετήσεις, φαίνεται πως το Υπουργείο  ήταν εις την αλλοδαπήν!


Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, μιλώντας στους γονείς, χθες το απόγευμα στις 6, ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί στο Δημοτικό Βρεφοκομείο, κατά την οποία ο Επίτροπος, στην ουσία ωθεί στην απόλυση 21 εργαζομένων. Δεσμεύτηκε δε ότι το Δημοτικό Βρεφοκομείο δεν θα κλείσει και θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά.

«Έτσι καταλαβαίνει η διοιήση τα πράγματα. Εμείς δεν μπορούμε να δεχθούμε να αλλάζουν συνέχεια δασκάλους τα παιδιά», υπογράμμισε και απευθυνόμενους στους γονείς είπε όλοι πρέπει να αντιδράσουν μαζί με τη δημοτική αρχή.

Τέλος, ο κ. Πελετίδης ανέφερε ότι από σήμερα Τρίτη ο Δήμος θα απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες, αφήνοντας και δεν αποκλείονται οι δυναμικές κινητοποιήσεις σε περίπτωση που ο Επίτροπος δεν εγκρίνει τις συμβάσεις. Και εξακολουθήσει να βρίσκεται στον αέρα η μισθοδοσία των προαναφερομένων εργαζομένων.

1 σχόλιο:

Καντριανιώτης είπε...

Μιλάει για δυναμικές αντιδράσεις ο Πελετίδης.
Ιδωμεν.
Προ ημερών όμως παραπονέθηκε πως ο λαός δεν του συμπαραστέκεται.
Ο Πελετίδης εξελέγει με 63%!!
Στο χέρι του είναι να πείσει αυτό το τεράστιο ποσοστό να βγεί στους δρόμους και να του συμπαραστσθεί.
Δεν είναι δουλειά του μόνο να ζητάει απο το Δημοτικό Συμβούλιο να πληρώσει τα έξοδα του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ για να μεταβεί στην Αθήνα.
Σήμερα γίνεται συλλαλητήριο για το πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες.Θα παρευρίσκεται ο Δήμαρχος?
Αν απουσιάζει,ας μην έχει μετά απαιτήσεις απο τους πολίτες.
Ιδού η Ρόδος,ιδού και το πήδημα κ.Πελετίδη.