ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Συστράτευση ή προσχηματική αντιπαλότητα;



Με θέμα «Συστράτευση ή προσχηματική αντιπαλότητα;» η Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση (Ρ.Α.Π.) ''ΠΑΤΡΑ, Ανθρώπινη Πόλη'' με άρθρο της που παρέλαβε και δημοσιεύει το Istologio G. Mosxou, στηλιτεύει την στάση του Δημάρχου Πατρέων που «τσουβαλιάζει» με τους κυβερνητικούς την παράταξη η οποία τον στήριξε για την αναρρίχησή του στο αξίωμα και διαμαρτύρεται καθώς στο όνομα της κομματικής σκοπιμότητας διαστρεβλώνει τις θέσεις της για τις ΚΟΙΝΣΕΠ.

Κ. Σπαρτινός (ΡΑΠ).
Στο άρθρο της ΡΑΠ, αναφέρονται τα παρακάτω:

«Την ίδια ημέρα που ο Δήμαρχος Πατρέων αρνείται να αποδεχθεί την πρότασή μας να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Ελλάδας, απορρίπτοντας κατά αυτόν τον τρόπο τη διαφαινόμενη εκλογή του, εξαπολύει μύδρους κατά της κυβέρνησης για το θέμα του Βρεφοκομείου αλλά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης (!!!) για κυβερνητικές πολιτικές, τις οποίες καλλίτερα θα μπορούσε να αντιπαλέψει και από τη θέση του Προέδρου της ΠΕΔ.

Διαμαρτύρεται, δικαίως, για τη μη έγκριση από την Επίτροπο της μισθοδοσίας 21 εργαζομένων του Δημοτικού Βρεφοκομείου καταλογίζοντας, δικαίως, ευθύνες στις εφαρμοζόμενες από την κυβέρνηση πολιτικές αλλά θεωρεί, αδίκως, την Αξιωματική Αντιπολίτευση συνυπεύθυνη γιατί υποστηρίζει, λέει, τις ΚΟΙΝΣΕΠ.


Θα του θυμίσουμε την επιστολή μας στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εργαζομένων στα ΚΔΑΠ, τον Μάιο 2014, στην οποία αναφέραμε:

“Η μεταβίβαση βασικών υποχρεώσεων του κράτους, όπως η κοινωνική προστασία εν προκειμένω, σε ιδιωτικές δομές αποτελεί βόμβα στα θεμέλια του κράτους πρόνοιας. Η είσοδος δε, των ΚΟΙΝΣΕΠ στο χώρο της κοινωνικής πολιτικής αποτελεί καταχρηστική εφαρμογή των αρχών και των σκοπών λειτουργίας τους. Θα θυμίσουμε ότι οι ΚΟΙΝΣΕΠ αποτελούν μια εναλλακτική μορφή επιχειρηματικότητας η οποία ενισχύει τη συμμετοχή και την ενεργοποίηση πολιτών σε τομείς όπως η οικονομία και δεν αποτελούν σε καμιά περίπτωση δόκιμα σχήματα για την ανάληψη υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας.

Ως εκ τούτου, υποστηρίζουμε γενικά τις συνεργατικές μορφές επιχειρηματικότητας αλλά διαφωνούμε πλήρως με τη μεταβίβαση κρατικών υποχρεώσεων κοινωνικής πολιτικής σε ιδιωτικές δομές, έστω και συνεργατικής, επιχειρηματικότητας”».

Δεν υπάρχουν σχόλια: