ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Καλαβρύτων!

Στιγμιότυπο από την διαμαρτυρία για την κακή λειτουργία του νοσοκομείου Καλαβρύτων.


Από την οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, σχετικά με το πρόβλημα που υπάρχει στο νοσοκομείο της πόλης εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:


"Σήμερα(χθες) Δευτέρα 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Καλαβρύτων συγκέντρωση διαμαρτυρίας, από την Ο.Μ. του ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων, για την δραματική κατάσταση που έχει περιέλθει  το νοσοκομείο μας. Η επιβολή της μνημονιακής πολιτικής της κυβέρνησης έχει επιφέρει μεγάλο πλήγμα στον χώρο της Yγείας με αποτέλεσμα τη σταδιακή υποβάθμιση των δομών λειτουργίας του νοσοκομείου μας, (έλλειψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, πρόβλημα στελέχωσης μικροβιολογικού και ακτινολογικού εργαστηρίου). 

Παρά τις αξιόλογες και φιλότιμες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού και των εργαζομένων του ιδρύματος δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες της περιοχής. Έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα στην καθημερινή προσέγγιση των ασθενών (ΕΚΑΒ).  Το πρόσφατο δε συμβάν της αδυναμίας μεταφοράς τραυματισμένου μαθητή με ασφάλεια στο νοσοκομείο λόγω της έλλειψης προσωπικού ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ ανέδειξε το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα που υπάρχει με τις διακομιδές ασθενών.

               ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ                                                  ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!!!

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!!!  
'
ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ           
 ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ!!!”

Δεν υπάρχουν σχόλια: