ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Μήπως δεν θέλει ο Θάνος Καρπής να υποστηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΚΕΔ Δυτ. Ελλάδας;

Δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ Καρπή και ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ περισσότερο, σε πρόταση που του εγένετο,  ήταν αρνητικός στην έστω διαχώριση της θέσης του από αυτή του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία για το πανελλαδικό όργανο.


Η θέση του ότι παραμένει κοντά στις επιλογές του ΠΑΣΟΚ, απομακρύνει την αριστερά και δεν διευκολύνει τους συμβούλους της και την εκλογή του

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΗΜ. ΜΟΣΧΟΥ

«Δίχως καμία περιστροφή, προσχήματα κλπ, ο Θάνος Καρπής είπε ευθέως χθες στο Ράδιο Γάμμα, ότι έχει συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, να είναι αυτός υποψήφιος πρόεδρος για την Περιφερειακή  Ένωση Δήμων Δυτ. Ελλάδας. Έτσι αν και άργησε, ξεκαθάρισε το τοπίο και απέρριψε τα σενάρια για διαδικασίες κάτω από το τραπέζι».

Αυτά μεταξύ άλλων φαίνονται να εκπορεύτηκαν  προς τοπικό μέσω ενημέρωσης, από το ενταύθα σύστημα ΠΑΣΟΚ και να ενισχύθηκαν από τον ίδιο τον  Θάνο Καρπή, που λόγω κεκτημένης ταχύτητας ΠΑΣΟΚ, προσπάθησε να πειθαναγκάσει ώστε να είναι αυτός ο επόμενος πρόεδρος στην ΠΕΔΔΕ κατά την σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της Περιφερειακής Ένωσης Δημάρχων, που θα συγκληθεί στις 3 το μεσημέρι. 

Το Istologio G. Mosxou ψάχνοντας λίγο παραπάνω το θέμα διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε καμία συμφωνία μεταξύ Καρπή και ΣΥΡΙΖΑ. Πολύ περισσότερο, σε πρόταση που του εγένετο,  ήταν αρνητικός στην έστω διαχώριση της θέσης του από αυτή του ΠΑΣΟΚ στην ψηφοφορία για το πανελλαδικό όργανο.

Εκεί η ολότητα του ΠΑΣΟΚ, συμπεριλαμβανομένου του Θάνου Καρπή είναι αποφασισμένη να παράσχει αμέριστη στήριξη στον δήμαρχο Αθηναίων Καμίνη. 

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν. Ή δεν συναισθάνεται ο Θάνος Καρπής ότι η στήριξη και σύμπλευση αριστερών με εκλεκτόν του συστήματος  ΠΑΣΟΚ δημιουργεί προβλήματα εντός της Αριστεράς και μη διαφοροποιούμενος δεν διευκολύνει εαυτόν και εκλογή του ή προχωρεί με κολλημένο το δείκτη  του ρολογιού της πολιτικής στην ώρα ΠΑΣΟΚ. Τότε δηλαδή που και γάιδαρο να έβαφαν πράσινο στην Αχαΐας θα τον ψήφιζε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ για την θέση που τον προόριζε ο κομματάρχης του!

Κι αυτά, μη εξαιρουμένης της περιπτώσεως ο ίδιος ο Θάνος Καρπής  πλέον για λόγο άγνωστον επί του παρόντος, να μην φιλοδοξεί αναρρίχησή του στην προεδρία της ΚΕΔΔΕ.
Διότι το ότι έχει συζητήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι από μόνο του δεν συνιστά ισχυρό αξιακό δεδομένο, αποτελεί και δώρον άδωρον από την στιγμή που δεν υπήρξε κατάληξη.
Εκτός και εάν μέχρι την 3η ώρα μετά το μεσημέρι συνέλθουν και καταλήξουν.

Μέχρι τότε, οι τέσσερις σύμβουλοι του ΚΚΕ και μαζί οι δύο του ΣΥΡΙΖΑ θα λείπουν από την κάλπη του Θάνου Καρπή.

Σημειώνεται ότι  ο ίδιος δήλωσε στα «Γεγονότα» πως η διαβούλευση μεταξύ των παρατάξεων ήταν διαφανής και «δεν υπήρξε παρασκήνιο και παζάρι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: