ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Απαράδεκτη καθυστέρηση στο θέμα της κάλυψης των στεγαστικών αναγκών σχολείων με προκάτ αίθουσες



Με θέμα την άμεση ανάγκη κάλυψης των στεγαστικών αναγκών σχολείων του Δήμου Πατρέων με 13 προκάτ αίθουσες, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Ανδρέας Αθανασόπουλος, απέστειλε νέα επιστολή στον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Γιώργο Διδασκάλου, επαναλαμβάνοντας το αίτημα που κατατέθηκε και προφορικά την περασμένη Παρασκευή στον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διονύση Παναγιωτόπουλο.

Στην επιστολή του ο κ. Αθανασόπουλος αναφέρει τα εξής:


«κ. Γενικέ,
            Θέσαμε στη συνάντηση μας την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 στις 10.00 π.μ. στον εκπρόσωπό σας κ. Παναγιωτόπουλο το θέμα της άμεσης επίλυσης του προβλήματος, της κάλυψης των στεγαστικών αναγκών συγκεκριμένων σχολείων με προκάτ αίθουσες όπως εμφανίστηκε με την έναρξη της σχολικής περιόδου 2014 – 2015. Πρόκειται για τα εξής Σχολεία:

(39ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών -Μία (1) αίθουσα, Λύκειο Ρίου- Μία (1) αίθουσα, 46ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών-Μία (1) αίθουσα, 41ο Νηπιαγωγείο Πατρών -Μία (1) αίθουσα, Νηπιαγωγείο Κάτω Καστριτσίου-Μία (1) αίθουσα, Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας- Δύο (2) αίθουσες, Δημοτικό Σχολείο Μιντιλογλίου-Μία (1) αίθουσα, Μουσικό Σχολείο Πατρών-Τρεις (3) αίθουσες
Σας είχαμε έγκαιρα ενημερώσει λεπτομερώς με αποστολή όλων των αιτημάτων που είχαμε προσκομίσει προς το υπεύθυνο Υπουργείο Παιδείας και Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.
Ο εκπρόσωπός σας αφού αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας δεσμεύτηκε για ενέργειες – σε συνεννόηση μαζί σας όπως ισχυρίστηκε – για την προώθηση της συζήτησης των αιτημάτων των σχολείων στους υπευθύνους και παράλληλα στην εξεύρεση λύσης μαζί με όλους τους ενδιαφερομένους φορείς.

Παρακαλούμε επειδή πέρασαν μέρες από την συνάντηση και ουδεμία απάντηση είχαμε σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές εξακολουθούν να κάνουν μάθημα σε διαδρόμους ή να μην κάνουν καθόλου και αυτό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την παιδαγωγική λειτουργία. Για το λόγο αυτό να μας ενημερώσετε άμεσα σε τι ενέργειες προχωρήσατε, αν έχετε απάντηση και σε τι ακριβώς πρωτοβουλίες προτίθεστε να πάρετε για να λυθεί επιτέλους αυτό το πρόβλημα.

Σας ενημερώνουμε επίσης προστίθενται άλλες δύο αίθουσες προκάτ και αφορούν το Δημοτικό Σχολείο Σαραβαλίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: