ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Μανώλης Κίτσος στο ψηφοδέλτιο του Β. Αϊβαλή

 

 

Οι Πατρινοί δεν πρέπει να επαναλάβουν το λάθος των προηγούμενων εκλογών, που ψήφισαν Πελετίδη και την άλλη μέρα των εκλογών τους χυδαιολογούσε!

Συνταξιούχος οικοδόμος, δραστήριος στα τοπικά ζητήματα της πόλης, ο Μανώλης Κίτσος συμπεριλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου δημάρχου Βασ. Αϊβαλή, για το διαμερισματικό συμβούλιο στο Ανατολικό Διαμέρισμα.

Τον Μανώλη Κίτσο θα υποστηρίξουν οι προοδευτικοί συμπολίτες της Άνω Πόλης, συνδράμοντας την προσπάθεια του υποψηφίου δημάρχου της κεντροαριστεράς, που αναμένεται να βρεθεί στον β'  γύρο των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, μη επαναλαμβάνοντας το λάθος των προηγούμενων εκλογών:

Μιλώ για τότε όπου οι Αριστεροί ψήφισαν τον υποψήφιο του ΚΚΕ και βρέθηκαν μετά τις εκλογές να χυδαιολογούνται από αυτόν οι ίδιοι και  ο επικεφαλής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που παραχώρησε στην πόλη όσα η Δεξιά αρνούνταν να δώσει. Μιλώ για τον δήμαρχο Πατρέων που υποδέχετο τον Κυρ. Μητσοτάκη, ανοίγοντας το δημαρχείο ημέρα Κυριακή με ένα πλατύ χαμόγελο,  ενώ απαξίωνε τον πρωθυπουργό της Αριστεράς, που τον υποδέχθηκε υποδεέστερο πρόσωπο στο Δημαρχείο Πατρέων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: