ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Μπούμεραγκ το παραλήρημα του στελέχους ΚΕ στην Πάτρα!


 

Το ομοφοβικό παραλήρημα από τα χείλη του στελέχους του ΠΑΜΕ, αντιπροέδρου του ΕΚΠ και υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ στην Πάτρα Δημ. Αγγελόπουλου έγινε μπούμερανγκ με την δημοσιότητα που πήρε σε διαδικτυακά και έντυπα Μέσα Ενημέρωσης.

Στην άτεχνη προσπάθειά του να συνδέσει την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με το κίνημα των γκέι, εξετράπη της πορείας του, σε μία αχαλίνωτη ομοφοβική δήλωση περί ευρωπαϊκών επεμβάσεων και μυστήριων παραγόντων της εξωπολιτικής ζωής.

Αυτό ήρθε ως συμπλήρωμα του συνωμοσιολογικού σχολίου του Γ. Ρούση, ατυχήσαντος υποψηφίου με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ και υποψηφίου για τις τοπικές εκλογές με την Λαϊκή Συσπείρωση  της Β. Κέρκυρας.

Κατ' αυτόν τον τρόπο μπλέκουν την απαράδεκτη παραδοσιακή οοφοβία μεγάλων ευρωπαϊκών κομμάτων της Αριστεράς, με ακροδεξιάς κοπής θεωρίες, για παγκόσμια κυβερνητικά κέντρα και άλλα, απόψεις που τις πλήρωσαν με βαρύ πολιτικό κόστος, περιθωριοποιούμενα. 

Αυτές οι δηλώσεις έρχονται σε αντίδραση της προσπάθειας του ΚΚΕ να ανταποκριθεί στην αναγκαία διεύρυνσή του μετά το θετικό αποτέλεσμα των εκλογών, πλην όμως, αυτή η προσπάθεια συναντά εμπόδια, όχι μόνον σε Πάτρα και Κέρκυρα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελάδα και κυρίως σε μικρές επαρχιακές πόλεις

Την εκτροπή του στελέχους του ΚΚΕ κατήγγειλε η παράταξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας (ΕΚΠ) «Εργατική Ενότητα-Ανατροπή», συγκεντρώνοντας  τα «πυρά» της Βανέσας Αλιχού και του Γιώργου Παπασπυρόπουλου, που στρέφονται κατά του γραμματέα του ΠΑΜΕ και αντιπροέδρου του ΕΚΠ, Δημήτρη Αγγελόπουλου, ο οποίος κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ το προηγούμενο Σάββατο προχώρησε, όπως καταγγέλλουν, σε προσβλητικές δηλώσεις κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Σχετική και η ανάρτηση του Istologiou G. Mosxou, χθες: Το ΚΚΕ συμφωνεί με τον ρατσισμό του ΠΑΜΕ στο ΕΚΠ;

Αλλά και η συνδικαλιστικη παράταξη ΣΥΝΔΕΣΗ στο ΕΚΠ καταγγέλλει: 

«Με αφορμή το πρόσφατο ομοφοβικό και ρατσιστικό παραλήρημα του επικεφαλής της συνδικαλιστικής παράταξης Τ.Α.Σ., Δημήτρη Αγγελόπουλου, το οποίο χειροκροτήθηκε από τους ομοίους του μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, η Συνδικαλιστική Δημοκρατική Ενωτική Συμμαχία (ΣΥΝ.Δ.Ε.ΣΥ.) εκφράζει τον αποτροπιασμό της για τον πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό στο Συνδικαλιστικό Κίνημα της περιοχής μας».

«Αυτές οι συμπεριφορές είναι το όνειδος του Συνδικαλιστικού Κινήματος.

Όμως το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι το εξής: Ποια είναι η θέση όσων ανήκουν και εκπροσωπούν την Τ.Α.Σ., το ΠΑΜΕ, το ΚΚΕ, τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας για αυτές τις ρατσιστικές συμπεριφορές;

Η εκκωφαντική σιωπή τους δεν είναι τίποτα άλλο παρά συνενοχή στη διαρκή προσπάθεια διχασμού της κοινωνίας μας» .ΔΕΙΤΕ το σχετικό:  Το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ και η Δημοτική Αρχή της Πάτρας συμφωνούν;...

Συγκεκριμένα:
Εντός των πρακτικών του ΔΣ, ο αντιπρόεδρος και στέλεχος του ΠΑΜΕ είπε ότι οι γκέι (σ.σ.: Που@@@@δες κατά το ακριβές)  και οι λεσβίες εκπορεύονται από το κράτος των Βρυξελλών και αποτελούν όργανα του καπιταλισμού.

Ερωτήθηκε δε σκωπτικά από τους εκπροσώπους της «Εργατικής Ενότητας Ανατροπή» εάν οι γκέι και οι λεσβίες εξαιρούνται από την 24ωρη απαεργία της Πέμπτης, αύριο,  με τον κ. Αγγελόπουλο να μην απαντά. 

Η παράταξη τον κατήγγειλε αργότερα για το ομοφοβικό του παραλλήρημα και εκείνος, όπως αναφέρουν, αντί να ανασκευάζει γέλασε και είπε ότι έχει αναφερθεί και σε «γριές κότες που παλιά ήλεγχαν το ΕΚΠ».  

«Το θλιβερό είναι ότι οι αντιπρόσωποι που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ χειροκροτούσαν με θέρμη αυτή την άθλια τοποθέτηση» σημείωσαν. 

«Οι επανειλημμένες σεξιστικές και ομοφοβικές αντιλήψεις που έχουν εκφραστεί από το ίδιο άτομο μας αναγκάζουν να θέσουμε το ερώτημα στον πολιτικό του χώρο, το ΚΚΕ, αν οι θέσεις που εκφράζει ο συγκεκριμένος και οι παριστάμενοι αντιπρόσωποι του ΠΑΜΕ με το χειροκρότημα τους  στη συνέλευση των αντιπροσώπων του ΕΚΠ, είναι θέσεις του ίδιου του κόμματος», αναφέρουν η κ. Αλιχού και ο κ. Παπασπυρόπουλος.

Μάλιστα, τονίζουν ότι «αν δεν είναι, θεωρούμε ότι το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνουν είναι να ζητήσουν την παραίτησή του από πρώην γραμματέα του ΕΚΠ και να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι αποδοκιμάζουν τις θέσεις του και το χειροκρότημα που δέχτηκε».

Με έναν συμβολικό και ιδιαίτερο τρόπο σχολίασε το απαράδεκτο περιστατικό και ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος μοιράστηκε στον λογαριασμό του ένα στιγμιότυπο από την ταινία "Pride" που αναφέρεται στην ΛΟΑΤΚΙ επιτροπή υποστήριξης της μεγάλης απεργίας των ανθρακωρύχων στην Μεγάλη Βρετανία.

«Θεωρώ αυτονόητη την ευθύνη όλων των προοδευτικών αριστερών δυνάμεων την καταδίκη της συγκεκριμένης δήλωσης και την απομόνωση αυτής της αντίληψης», σημείωσε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η ανακοίνωση της «Εργατικής Ενότητας Ανατροπή»

Συνεδρίασε η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πατρών το προηγούμενο Σάββατο με θέμα την αντιμετώπιση του νέου εργασιακού τερατουργήματος από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργού Γεωργιάδη Άδωνη. ΔΕΙΤΕ:  Το ΚΚΕ συμφωνεί με τον ρατσισμό του ΠΑΜΕ στο ΕΚΠ;

ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΛΕΞΑ:

Kontranews.gr

Καταγγελία για χυδαία και ομοφοβική δήλωση από στέλεχος του ΚΚΕ

Politic24.gr:

Η απίστευτη ομοφοβική δήλωση στελέχους του ΚΚΕ στην Πάτρα

Lifo.gr

Ένα ακόμα ομοφοβικό παραλήρημα στελέχους του ΚΚΕ

TheToc.gr

Η απίστευτη ομοφοβική δήλωση στελέχους του ΚΚΕ στην Πάτρα

Avgi.gr

Πάτρα: Καταγγελία για ομοφοβικό οχετό από στέλεχος του KKE

ellada24.gr

Ομοφοβική επίθεση στελέχους του ΚΚΕ: Γκέι και λεσβίες

 Styga.gr

Πάτρα / Καταγγελία για ομοφοβικό οχετό από στέλεχος του KKE

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: