ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Ντράπηκε και η ντροπή με τις νέες αθλιότητες του Μπέου

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να δείτε το στιγμιότυπο που κατέγραψε κάμερα δημότη:  https://www.facebook.com/watch/?v=869338454132868

Ο... δημαρχάρας του Μητσοτάκη και αγαπημένος του ΚΚΕ καταβρέχει έναν δημότη από τους  αντιδρώντες στο μπάζωμα του ρέματος,  επειδή τον βλέπει μπροστά από το εκλογικό κέντρο και είναι μαζί με υποψήφιους του Νικόλαου Παπαπέτρου. Ο πολιτικός πολιτισμός στο μεγαλείο του.

 

Κατέβρεξε με μάνικα δημότη επειδή ήταν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία για το Βόλο» που διεκδικεί με αξιώσεις την δημοτική αρχή

Ντράπηκε και η ντροπή με τις νέες αθλιότητες του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος έφτασε στο σημείο να βρέξει δημότη με μάνικα συνεργείου επειδή ήταν στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Συμμαχία για το Βόλο» που διεκδικεί με αξιώσεις την δημοτική αρχή.

Την ώρα που ο καθαρισμός της πόλης γινόταν στην οδό Δημητριάδος, μπροστά από το εκλογικό κέντρο του Νίκου Παπαπέτρου, ο Αχιλλέας Μπέος άρπαξε το χέρι του καθαριστή του δρόμου και έστρεψε τη μάνικα στον δικηγόρο Γιώργο Ταταριώτη, που χτυπήθηκε με την δύναμη του νερού.

Όπως αναφέρει το gegonotanews.gr, ο Γιώργος Ταταριώτης που βρισκόταν έξω από το εκλογικό κέντρο με πολλούς ακόμα υποψηφίους δεν αντέδρασε. Όπως δήλωσε η δικηγόρος Μαρίνα Μωραϊτου, φάνηκε καθαρά πως ο δήμαρχος Βόλου περίμενε αντίδραση για να προκληθεί φασαρία, καθώς συνοδευόταν από κουστωδία δημοτικών συμβούλων του.

Προφάσεις εν αμαρτίες από τον Μπέο για την επίθεση στον δημότη

Την ένταση, τον εκνευρισμό και την... έλλειψη ύπνου κατηγόρησε ο  Αχ. Μπέος  για το γεγονός ότι  βγήκε για δεύτερη φορά εκτός εαυτού, μέσα σε διάστημα λίγων μόλις ωρών. 

Μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε που δείχνει τον δήμαρχο Βόλου να χειροδικεί εναντίον πλημμυροπαθούς πολίτη, ο ίδιος με δύο αναρτήσεις του προσπαθεί να μαζέψει τα... ασυμμάζευτα, ενώ σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος φαίνεται πως έβαλε τον πολίτη μέχρι και να του ζητήσει συγγνώμη.

Ο δημότης που χτυπήθηκε από τον δημαρχάρα Μπέο, υπό την απειλή αυτόφωρου για παρεμπόδιση του μπαζώματος του ρέματος, υποχρεώνεται να ζητήσει συγγνώμη από τον παρανομήσαντα πατερναλιστή δήμαρχο και να ακούσει... νουθεσίες.

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο: https://www.facebook.com/watch/?v=646968654238551

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: