ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Αλέξης παρέδωσε... κωδικούς πυρηνικών στον Κασσελάκη

Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας
(INTIME NEWS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ)

Μια συζήτηση σε χαλαρό κλίμα, χωρίς κάμερες, που έβγαλε, όμως, ειδήσεις είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τους δημοσιογράφους του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ αμέσωςε μετάτην συνάντησή του με τον Στέφανο Κασσελάκη!

Ο τέως πρωθυπουργός χρησιμοποίησε μια φράση του Χάρολντ Μακμίλαν σχολιάζοντας το τι εστί πολιτική, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η πολιτική είναι events my dear. Δε θα σας αφήσουμε να πλήξετε, όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στον διάδοχό του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης  ανέφερε ότι  «Μαθαίνει γρήγορα» και συνέχισε λέγοντας 

«Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή. Τι να του δώσω; Του έδωσα το  "βαλιτσάκι» με τους κωδικούς των πυρηνικών», είπε αστειευόμενος.

Η ατάκα Τσίπρα προκάλεσε την ερώτηση δημοσιογράφου «το θέμα είναι εάν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη» με τον τέως πρωθυπουργό να απαντά: «κανέναν δεν θα ωφελούσε, δεν νομίζω».

Ο Αλέξης ανέφερε, ακόμα, στους δημοσιογράφους ότι θα τον βλέπουν συχνά στη Βουλή ενώ σε ερώτηση εάν θα δει το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε και πάλι με χιούμορ: «Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός».


Δεν υπάρχουν σχόλια: