ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Βασίλης Αϊβαλής: Κοντά στους αγώνες των εργαζομένων


 «Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση δημιουργεί εργασιακό μεσαίωνα. Μας γυρίζει δεκαετίες πίσω»

Στην απεργιακή συγκέντρωση και πορεία βρέθηκε χθες ο υποψήφιος ΔήμαρχοςΒασίλης Αϊβαλής, μαζί με στελέχη του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι».

Σε δήλωσή του ο Βασίλης Αϊβαλής σημείωσε: «Η παράταξή μας και εγώ βρισκόμαστε σήμερα εδώ, τιμώντας τους αγώνες των εργαζομένων για αξιοπρεπείς συνθήκες δουλειάς. Το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση δημιουργεί εργασιακό μεσαίωνα. Μας γυρίζει δεκαετίες πίσω, όταν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας δούλευαν νυχθημερόν για να φέρουν ένα πενιχρό μεροκάματο στο σπίτι.

Μαζί με τον εργαζόμενο λαό της Πάτρας θα παλέψουμε για να αλλάξουμε και την πόλη μας. Για να μπει σε αναπτυξιακή τροχιά. Για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Για να μπορεί ο κάθε πατρινός να ζει με αξιοπρέπεια την οικογένειά του».


Δεν υπάρχουν σχόλια: