ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Αλέξης Κούγιας: Τι ζόρι τραβάει με τον Στέφ. Κασσελάκη;

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ένας γνωστός δικηγόρος. Αλλά μόνο αυτό. Έτσι, έχει προκαλέσει τρομερή εντύπωση η εμμονή του με τον Στέφανο Κασσελάκη. Μόλις ο Στέφανος Κασσελάκης εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της χώρας και μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναδείχθηκε στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αλέξης Κούγιας συστηματικά και εμμονικά εξαπολύει οχετό εναντίον του.

Οι δηλώσεις της ντροπής έχουν προβληματίσει τους πάντες καθώς κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο Κούγιας έχει ενοχληθεί τόσο πολύ από την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στην τελευταία (29/9) εμετική γραπτή δήλωσή του έχει βάλει τίτλο «Αλέξης Κούγιας για τον ή την Στέφανο Κασσελάκη». 

Το περιεχόμενο της νέας εμετικής δήλωσης των 420 λέξεων είναι τρικυμιώδες καθώς ο Αλέξης Κούγιας είναι σφόδρα ενοχλημένος γιατί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει δικαίωμα ως Έλληνας του εξωτερικού να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία για 20 μέρες και να εξαγοράσει το υπόλοιπο διάστημα.

Μάλιστα, κάνει σύγκριση με τον εαυτό του λέγοντας ότι εκείνος υπηρέτησε 32 μήνες στο στρατό «για να σώσουμε την πατρίδα μας από τους Τούρκους που ήταν έτοιμοι μετά την Κύπρο να κυριεύσουν την Ελλάδα».

Στα αξιοσημείωτα της δήλωσης – οχετού, είναι και το γεγονός ότι υπάρχει φράση 280 λέξεων. Δηλαδή, οχετός χωρίς ανάσα.

Οπότε, το ερώτημα περιμένει απάντηση. Τι ζόρι τραβάει ο Κούγιας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ;


Δεν υπάρχουν σχόλια: