ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Στις δημοτικές υπηρεσίες ο Βασίλης Αϊβαλής

 


«Στον αγώνα για μια πόλη σύγχρονη με ανθρώπινο πρόσωπο, δεν περισσεύει κανείς» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Η Πάτρα μας χωράει όλους. Η Πάτρα μας ενώνει όλους», υπογράμμισε με έμφαση προς τους εργαζόμενους!

Επίσκεψη στις δημοτικές υπηρεσίες πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής συνοδευόμενος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος αρχικά βρέθηκε στη ΔΕΥΑΠ, όπου είχε συνάντηση με το σωματείο των εργαζομένων. Τα προβλήματα της ύδρευσης και αποχέτευσης και η επέκταση του βιολογικού, ήταν μερικά από τα ζητήματα που εθίγησαν.

Οι εργαζόμενοι, παράλληλα, έθεσαν και το θέμα της έλλειψης προσωπικού, που έχει ως άμεσο αντίκτυπο να προκαλούνται αρυθμίες στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Ο Βασίλης Αϊβαλής δεσμεύθηκε να αγωνιστεί, ώστε μείζονα και χρόνια ζητήματα να επιλυθούν, στην κατεύθυνση να προωθηθούν έργα απαραίτητα για την αναπτυξιακή προοπτική της Πάτρας.

Εξάλλου, σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ήταν οι επαφές του υποψηφίου Δημάρχου στις δημοτικές υπηρεσίες. Ο Βασίλης Αϊβαλής μίλησε με εργαζόμενους στις τεχνικές, οικονομικές και διοικητικές υπηρεσίες, στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, στην Πολεοδομία κ.α.

Μαζί με τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μοίρασε φυλλάδια του συνδυασμού «Πάτρα Σπουδαία και Πάλι» και είχε συνομιλία με στελέχη του Δήμου, τονίζοντας για μια ακόμη φορά πως στον αγώνα για μια πόλη σύγχρονη με ανθρώπινο πρόσωπο, δεν περισσεύει κανείς. «Η Πάτρα μας χωράει όλους. Η Πάτρα μας ενώνει όλους», υπογράμμισε με έμφαση προς τους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: