ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγάλη ενόχληση για το βίντεο του Στέφ. Κασσελάκη

 

Το νέο βίντεο του Στέφ. Κασσελάκη προκάλεσε μεγάλη ενόχληση στην κυβέρνηση Μηττσοτάκη,  με τον Παύλο Μαρινάκη θα εξαπολύει από το press room, και χωρίς να ερωτηθεί, επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αρκετή δόση ειρωνείας

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κουνώντας το δάκτυλο στον Στέφανο Κασσελάκη έκανε σχόλια του τύπου «Δεν ξεκινάμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» και «εκφράσαμε μια ευχή να αποκτήσει επιτέλους η χώρα μας μια σοβαρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση δεν το βλέπουμε αυτό μέχρι τώρα».

Ο Παύλος Μαρινάκης με υποδόρια ειρωνικό ύφος έκανε υποδείξεις στον Στέφανο Κασσελάκη εμφανώς ενοχλημένος από την παρουσία του τις τελευταίες ημέρες  στη Βουλή αλλά και από την αναφορά του σε «κυρίως χειροκροτητές βουλευτές».

«Να μην περιορίζεται μόνο σε βόλτες στον χώρο και στο εστιατόριο αλλά να μάθει αρχές της κοινοβουλευτικής μας δημοκρατίας» ανέφερε και συνέχισε την επίθεση λέγοντας:

«Οι νόμοι, οφείλουμε να του πούμε,  ψηφίζονται με βάση την αρχή της πλειοψηφίας η οποία είναι η βασικότερη αρχή της δημοκρατίας μας και ψηφίζονται από βουλευτές που είναι νόμιμα εκλεγμένοι από την κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που είναι οι βουλευτικές εκλογές».

Στη συνέχεια ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πετώντας στον ανεμιστήρα... ερωτήσεις, ούτε λίγο – ούτε πολύ, ισχυρίστηκε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αρχή της πλειοψηφίας.

«Δεν καταλαβαίνω τι θέλει να μας πει. Αμφισβητεί την κοινοβουλευτική δημοκρατία και την αρχή της πλειοψηφίας; Και τι έχουν να πουν οι βουλευτές του κόμματός του που έχουν ψηφίσει νομοσχέδια και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με βίντεο μέσα από το γραφείο του στη Βουλή, ανέφερε:

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ στον σύνδεσμο για να δείτε τον Στ. Κασσελάκη και το βίντεό του, που προκάλεσε αναταραχή στην ΝΔ: https://www.facebook.com/watch/?v=626644559643137


«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως «χειροκροτητές». Δεν πρέπει να δουλεύει έτσι η πολιτική. 
Σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά.
Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; 
Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας.
Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα.
Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; 
Σημαίνει ότι φτιάχνουμε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν από τις εκλογές αλλά από σήμερα.
Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις.
Διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγής πολιτικής.
Και χρειάζεται μόνο ένα: εσένα! 

Γίνε μέλος στο https://www.isyriza.gr/
Γιατί η πολιτική είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για να μένουμε απ’ έξω».


Δεν υπάρχουν σχόλια: