ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

 


Για  ανακοίνωση – καταγγελία και κινητοποίηση που οργάνωσε το 2019 ενάντια σε απόλυση, χωρίς αποζημίωση, τότε εργαζόμενου από την εργοδοσία του ξενοδοχείου ''Metropol''!

«Σε πανελλαδική εξέλιξη βρίσκεται φάμπρικα διώξεων συνδικαλιστών, πρωτοπόρων εργαζομένων με αφορμές και προσχήματα καθώς εργοδότες και κυβέρνηση αξιοποιούν όλο το σχετικό αντεργατικό οπλοστάσιο έτσι ώστε να επιβάλουν σιωπητήριο στους αγώνες της εργατικής τάξης για αυτό χτυπούν τη συλλογική δράση και τον οργανωμένο αγώνα στα σωματεία» αναφέρει καταγγελία της Διοίκησης του ΕΚ Πάτρας, με αφορμή την δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για  ανακοίνωση – καταγγελία και κινητοποίηση που οργάνωσε το 2019 ενάντια σε απόλυση χωρίς αποζημίωση τότε εργαζόμενου από την εργοδοσία του ξενοδοχείου ''  Metropol''!

Και συνεχίζει απαιτώντας να σταματήσει τώρα η δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες καθώς και να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας σε συνδικαλιστές και στους αγώνες των εργαζομένων!   

«Σε αυτό το αντεργατικό σχεδιασμό ποινικοποίησης των αγώνων εντάσσεται και η δίωξη του προέδρου της Διοίκησης  του Εργατικού Κέντρου Λάρισας , του συναδέλφου Γιάννη Σκόκα , που την Τετάρτη 27 Σεπτέμβρη δικάζεται για την ανακοίνωση – καταγγελία και την κινητοποίηση που οργανώθηκε το 2019 ενάντια σε απόλυση χωρίς αποζημίωση τότε εργαζόμενου από την εργοδοσία του ξενοδοχείου ''  Metropol''.

Το εργατικό και λαϊκό κίνημα , τα σωματεία δεν τρομοκρατούνται και δεν φοβούνται .

Θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκιο των εργαζομένων και του λαού που υποφέρει από τις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων που έχουν σαν προτεραιότητα τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων , δεν θα σταματήσουμε ούτε στιγμή τον αγώνα ενάντια στην πολιτική που τσακίζει τα δικαιώματα μας.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα η δίωξη σε βάρος του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, να αποσυρθούν όλες οι κατηγορίες καθώς και να σταματήσει κάθε προσπάθεια τρομοκρατίας σε συνδικαλιστές και στους αγώνες των εργαζομένων».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: