ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Κυριάκος Μητσοτάκης: Πριν 2 μέρες αποθέωνε τον Μπέο

Κυριάκος Μητσοτάκης και Αχιλλέας Μπέος
(ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)

 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Βόλου, «μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών ανέλαβε ο Μπέος»! 

Έκθετος βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τις πρόσφατες χυδαιότητες του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει κατά πλημμυροπαθή. Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να αντιστρέψει την πραγματικότητα, ισχυριζόμενη λοτι δεν στηρίζει τον δήμαρχο Βόλου, ωστόσο τα γεγονότα την διαψεύδουν.

Μόλις πριν δύο μέρες, την Πέμπτη, είχε γίνει σύσκεψη στο Βόλο με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου. 

Εκεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Βόλου, «μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία, πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, καθώς έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της».

 

ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ για να ακούσετε τον Μπέο που αναλαμβάνει κατ' εντολή Μητσοτάκη.

https://www.facebook.com/watch/?v=6745938962152920

 

Με τη συμμετοχή των υπουργών Βασ. Κικίλια και Ιωάννη Μπρατάκου του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και της Αντιπεριφερειάρχη και ανώτερων αξιωματικών στου στρατού και των Σωματων Ασφαλείας συνεδρίασε σήμερα (σ.σ.: προχθές 28-9-2023) το συντονιστικό όργανο που συγκροτήθηκε για την αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών από την δεύτερη θεομηνία που έπληξε την πόλη του Βόλου.

Μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία, πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλ. Μπέος, καθώς έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: