ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023

Ανοικτή επιστολή –παρέμβαση Θ. Κανελλόπουλου

 Οι απόψεις των αρθρογράφων εκφράζουν αυτούς και όχι το Istologio G. Mosxou, που τις φιλοξενεί.


 Η εκλογή του νέου αρχηγού στον ΣΥΡΙΖΑ ανέδειξε το τέλος της πολιτικής

Διάβασα ότι ο αδελφός του νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος, θα μεταβεί στην Αμερική για να φέρει τα χειμωνιάτικά τους ρούχα, διότι στην Ελλάδα είχαν έρθει για καλοκαιρινές διακοπές και όχι για μόνιμη εγκατάσταση.

Συνειρμικά στο μυαλό μου ήρθε ότι ως Αμερικανική νοοτροπία που έχουν αποκτήσει, δεν αφήνουν ποτέ να πάνε χαμένες ευκαιρίες, π.χ. επιχειρηματικές, ακόμη και σε περίοδο διακοπών.

Θα μπορούσε ο νέος αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να είχε π.χ. αγοράσει μια μεγάλη και ιστορική επιχείρηση στην Ελλάδα σε περίοδο διακοπών του, εάν του δίνονταν η ανάλογη ευκαιρία.

Δεν θα ήταν παράξενο, απεναντίας φυσιολογικό, να είχε δώσει και μια συνέντευξη στο Αμερικάνικο περιοδικό Forbes στο οποίο με σπαστά Ελληνικά να έλεγε: «Βρέθηκα για ντιακοπές στην πατρίδα την Ελλάντα και παρουσιάστηκε, η ευκαιρία να αγκοράσω την πρόμπλεμ επιχείρηση ΜΙΝΙΟΝ με ντίο ευρώ. Ντεν άφησα την ευκαιρία και την αγκόρασα».

Αυτό είναι φυσιολογικό για έναν Αμερικάνο CEO ή με αντίστοιχη νοοτροπία.

Έγινε όμως για ένα Ελληνικό Πολιτικό κόμμα.

Την Κυριακή το πρωί ο Στέφανος Κασσελάκης στα γόνατα έκανε την αίτηση εγγραφής και με δύο ευρώ αναδείχθηκε νέος πρόεδρος του κόμματος στο ΣΥΡΙΖΑ.

Προσωπικά δεν με αφορά, άλλωστε δεν κινούμαι πολιτικά στον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, και πολύ περισσότερο ως πολιτικοποιημένος σέβομαι το εκλογικό αποτέλεσμα.

Οφείλω όμως να διατυπώσω την άποψή μου, ότι η εκλογή Κασσελάκη στην προεδρία στον ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί, το τέλος της πραγματική πολιτικής και την πλήρη επικράτηση πλέον της επικοινωνίας.

Δεν χρειάζεται πλέον να αναλωνόμαστε ως πολίτες, στην καθημερινή ιδεολογική τριβή, στην ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, στην πολιτική ζύμωση.

Αρκεί μια καλή επικοινωνιακή πολιτική καμπάνια όπως π.χ. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν SKIP και να αγοράσουμε ως πολίτες τις Κωλοφωτιές για φαναράκια.

Προσωπικά νιώθω δικαιωμένος από την διαχρονική μου επιλογή, να απέχω και να μη συμμετέχω στη διαδικασία εκλογής αρχηγού, από τα μέλη μιας χρήσης που αντέγραψαν δυστυχώς όλα τα κόμματα τον Γ. Παπανδρέου μετά το 2004.

Η λογική περάστε, ψηφίστε, τελειώσατε, αποτελεί ήττα της Δημοκρατίας και της πολιτικής.

Και αυτό βιώνουμε σήμερα.

 ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Μέλος Δ.Σ. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ,

πρόεδρος Τ.Ε. ΕΔΟΠ/ΔΕΗ Πατρών Αιγίου,

Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ/ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: