ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Νέοι ρόλοι για Μ. Καπνισάκη, Δώρα Αυγέρη, Γ. Τσίπρα

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ 

Ο Μανώλης Καπνισάκης αναλαμβάνει χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφ. Κασσελάκη.

Παράλληλα, η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, διευθυντής της ΚΟ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ είχε συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, κι αργότερα μίλησε τηλεφωνικά με τον Κυρ. Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ν. Ανδρουλάκη που τον συνεχάρηκαν για τη νίκη του.

Συγχαρητήρια τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στ. Κασσελάκη είχε και ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος γνωστοποίησε ότι το πρώτο του ταξίδι θα είναι στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: