ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Νίκος Κοτρωνιάς στο πλάι του Κώστα Καρπέτα!

 

 

Με μήνυμά του στα social media κοινοποίησε την υποψηφιότητα του για την Π.Ε. Αχαΐας

Με πολιτική σεμνότητα και περισυλλογή, σε ένδειξη σεβασμού απέναντι στους νεκρούς των μεγάλων πυρκαγιών που πλήττουν τη χώρα και των τεράστιων καταστροφών που αυτές έχουν προκαλέσει σε δασικές εκτάσεις και περιουσίες πολιτών --ήδη ένα εκατομμύριο στρέμματα έγιναν στάχτη στον Έβρο, μέχρι σήμερα 16 μέρα πυρκαγιάς-- ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Κώστας Καρπέτας, ανακοινώνει το ψηφοδέλτιο της Παράταξης «Μαζί αλλάζουμε για την Πρόοδο, για τον Τόπο μας», για το νομό Αχαΐας, με τους 40 υποψηφίους.

Πρόκειται για επιφανή πρόσωπα με σημαντική πορεία, στα κοινά, στον επιστημονικό, αθλητικό, κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, που προέρχονται από διάφορους πολιτικούς χώρους, ενισχύοντας έτσι την ανεξάρτητη, ανανεωτική αυτοδιοικητική πρόταση για την Περιφέρεια Δυτικής Αχαΐας. 

Μεταξύ των 40 συμπεριλαμβάνεται και ο Νίκος Κοτρωνιάς (αντιστράτηγος ε.α.) και πρώην ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ που με μήνυμά του στα social media κοινοποίησε την υποψηφιότητα του για την Π.Ε. Αχαΐας με τον συνδυασμό “Μαζί Αλλάζουμε” του Κώστα Καρπέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: