ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

O Κασσελάκης θα τιμήσει την κληρονομιά που πήρε από τον Τσίπρα

Κασσελάκης: Να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε ο Τσίπρας (Photos)

 

Ο Αλέξης προέτρεψε τον νέο πρόεδρο να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες!

«Εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς που μου παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης από το περιστύλιο της Βουλής μετά τη συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

«Τον τιμώ και είμαι εδώ να διατηρήσω την παρακαταθήκη του ζωντανή και εύχομαι να φανώ αντάξιος της κληρονομιάς του», τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας τον Στέφανο Κασσελάκη στη Βουλή, ευχόμενος στον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να είναι «σιδεροκέφαλος». Παράλληλα, προέτρεψε τον Στέφανο Κασσελάκη να αφοσιωθεί στην παρακαταθήκη που αναλαμβάνει, τονίζοντας ότι η κοινωνία αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες.

Παπαδημητρίου ο Κασελάκης θα γυρνά σε όλη την Ελλάδα!

Αξίζει να υπενθυμιθεί  ότι σήμερα στην πρωινή εκπομπή της ΕΤ1, ο βουλευτής Μπάμπης Παπαδημητρίου της ΝΔ και δημοσιογράφος φώτισε μία ακόμη άλλη πλευρά του Στ. Κασελλάκη: Είναι νέος άφθαρτος πολιτικός με διάθεση και θα τρέχει σε όλη την Ελλάδα κάνοντας αδιαμεσολάβητη επαφή με τον κόσμο, δεν θα μείνει κλεισμένος στο γραφείο, χάνοντας την άμεση επαφή με τους πολίτες. Κι αυτό ο Ανδρουλάκης δεν το έχει.

Η αναφορά σε Ανδρουλάκη είναι σε σχέση με την επιθυμία που εξέφρασε να υπερβεί το ΠΑΣΟΚ τον ΣΥΡΙΖΑ για να καταστεί αντιπολίτευση. Κάτι που ενδομύχως επιθυμεί μέσα από την ψευδαίσθηση ότι ο σκληρός ανταγωνισμός που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στους διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα οδηγούσε σε διάσπαση του κόμματος και αποχώρησης πιθανόν μίας μερίδας βουλευτών, τέτοιου αριθμού, που θα καθιστούσε το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα κια εξ αυτού αξιωματική αντιπολίτευση! 

Επιθυμία να απισχναθεί ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξέφρασε και ο Κουτσούμπας

Πάντως την ίδια επιθυμία, να απισχναθεί η δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αποχώρηση μερίδας πιθανών δυσαρεστημένων από την εκλογή Κασσελάκη εξέφρασε και ο Δημ. Κουτσούμπας που κάλεσε  να προσέλθουν στον... φανταστικό κόσμο του σταλινικού Μεσαίωνα που κυριαρχεί στις τάξεις του ΚΚΕ! 

«Βλέπετε, η έννοια της ''συμετοχής'' που διαλέγουν αυτά τα κόμματα (ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ) περιορίζεται σε ένα μισάωρο μίας  Κυριακής μία στο τόσο, για να διαλέξουν τον επόμενο σωτήρα και μετά επιστροφή στη θέση του παθητικού θεατή» είπε κατα την ομιλία του στο 49 Φεστιβάλ της ΚΝΕ-Οδηγητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Συνάντηση αυτήν την ώρα Στ. Κασσελάκη με Αλ. Τσίπρα

 

 

 Οι φωτογραφίες (Photos) είναι από το Documendonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: