ΑΛΛΑΓΗ EMAIL

Οι φίλοι αναγνώστες μπορεί να στέλνουν τα μηνύματά τους στο εμέηλ gmosxos1@hotmail.com στο οποίο θα προτιμούσε ο διαχειριστής να τα λαμβάνει. Παράλληλα άνοιξε και ισχύει πάλι το εμέηλ gmosxos23.6.1946@gmail.com το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε σε περίπτωση που αδυνατείτε να κάνετε χρήση του hotmail.com
ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6938.315.657 & 2610.273.901

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση του Βασίλη Αϊβαλή με τον ΣΚΕΑΝΑ Αχαΐας


«Όροι και κανόνες για μια όμορφη, προσβάσιμη και λειτουργική πόλη»

Με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Αναψυχής (ΣΚΕΑΝΑ) Αχαΐας, Τάσο Γιατρά, τον Αντιπρόεδρο
Γιώργο Κούλη και τον Γενικό Γραμματέα Τάκη Ματθαιόπουλο, συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής, συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του, Αντώνη Κόλλια και Νικολίτσα Μπετιχαβά.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της πόλης και των καταστημάτων, την εικόνα της Πάτρας και των κοινόχρηστων χώρων, την καθαριότητα, την προσβασιμότητα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της πόλης σε συνάρτηση με τους επισκέπτες και τις μεγάλες διοργανώσεις, που λειτουργούν αναζωογονητικά για τα καταστήματα.

«Για εμάς είναι προτεραιότητα ο πολίτης και σε συνεργασία με Συλλόγους, Φορείς και Επιμελητήρια δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μία Πάτρα στην οποία επιτέλους θα σταματήσουν η ανομία και η αυθαιρεσία και θα υπάρξει ευνομία, ευταξία και ελεύθερη προσβασιμότητα, τρίπτυχο το οποίο θα βελτιώσει καταλυτικά τις συνθήκες προσβασιμότητας στην πόλη. Θα μπουν όροι και κανόνες για όλους, οι οποίοι θα τηρούνται από όλους», δήλωσε ο κ. Αϊβαλής.

«Στόχος μας είναι μια σύγχρονη πόλη με πολίτες που θα χαίρονται να ζουν σε αυτή και επαγγελματίες που θα βλέπουν όλο και περισσότερους θαμώνες και επισκέπτες στα καταστήματά τους. Με συνεργασία και διάλογο, θα καταφέρουμε να ορίσουμε ένα πλαίσιο λειτουργίας που θα ανταποκρίνεται σε μια όμορφη, σύγχρονη, φιλόξενη πόλη».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: